Dobro jutro :)

Motherfucker xD
Član
Učlanjen(a)
30.08.2010
Poruka
587
Dobro jutro, Hristos Voskrese . . .

vaskrs.jpg

Red je danas da se nesto obrne na raznju :)

PrasecePecenje.JPG

A tu je i Jelen xD

images

Dobro jutro ljudi !!! :)

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Vaistinu vaskrese.

Za nježni ženski dio... slatkiši...

390KROFNE_W.png

Za muški dio... post prošao, red je da se mrsi... isto slatkiši...

347GUZ_SENDVIC.jpg

Da knedla ne bi stala u grlu... opet za muške... čipkasto pivo...

256Pivo.jpg

Za sve... unisex Knopfler...

Mobilni... mlad si... umjereno. Znam ja da ti imaš sada apetit ko aligator ali ne prežderavaj se sendviča... degustiraj, ćejfi.

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Bože sačuvaj, jedva razaznah ovu sliku koja je za muški deo...:lol:

Nego, videh da se Death pojavio...Vidim da je nešto nervozan...Sabajle, pa se duri...Death, nije to valjda zbog ''Zvezde''...:lol:...

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506

Nego, videh da se Death pojavio...Vidim da je nešto nervozan...Sabajle, pa se duri...Death, nije to valjda zbog ''Zvezde''...:lol:...

Pa zašto gledaš u nju kad lijepo piše da je za muški dio?

Jest malo punjenje bez veze... američki sistem.... hambi, ja ionako više volim onu kajzericu... a punjenje, najbolje je kad sam možeš da nafiluješ, šta hoćeš i kolko hoćeš, ko švedski sto.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315

Death nije ni bežao ;)
Vickasti ste vi iz Zapadne Srbije sa naglaskom na Zlatiborski okrug, samo smešno pričate tj smešan vam je naglasak :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pa zašto gledaš u nju kad lijepo piše da je za muški dio?

Jest malo punjenje bez veze... američki sistem.... hambi, ja ionako više volim onu kajzericu... a punjenje, najbolje je kad sam možeš da nafiluješ, šta hoćeš i kolko hoćeš, ko švedski sto.
Pa jeste piše da je za muški deo...Ali ja sam radoznalo žensko i moram sve da vidim...A nekako mi ono delova u ''groplanu'', pa ne možeš a da ne primetiš...:lol:
Hvala ti što si podelio tu tvoju tajnu sa nama. Mislim to da voliš ''kajzerice, punjene po tvojoj želji''...:lol:

Death nije ni bežao ;)
Vickasti ste vi iz Zapadne Srbije sa naglaskom na Zlatiborski okrug, samo smešno pričate tj smešan vam je naglasak :lol:
Aha, jes', jes'...Baš smo vickasti...Znaš, o nama Erama ima mnogo viceva i u svakom smo pametni...Zamisli...:lol:
A taj tvoj kraj, kraj Dunava se slabo pominje...Ma nekako mi vas je žao...:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Dum očekivao sam neki veći edit a ti ništa, sve ostalo isto :)
Pusti muški deo, jeste da je upadljiv ali to tako ide yes3

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Hvala ti što si podelio tu tvoju tajnu sa nama. Mislim to da voliš ''kajzerice, punjene po tvojoj želji''...:lol:

Pa nije nikakva tajna, a i da jeste ja takve ne dijelim ni sa kim. Volim ja to, jedino kajzerica mora da bude dobro zagrijana, inače ništa od užitka. Ladne neću ni da gledam, il ako nemam gdje da ih dobro ugrijem. Nek ladne jedu drugi.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dum očekivao sam neki veći edit a ti ništa, sve ostalo isto :)
Pusti muški deo, jeste da je upadljiv ali to tako ide yes3
Pa ne znam ja kakav duži edit očekuješ...Videću neki dan da realizujem neki ''expoze'', za vas čitaoce..., mislim za vas koji ste željni dužeg texta... Ti znaš da meni priča ''naširoko i naokolo'' ne pada teško... Još ako se ništa ne kaže, onda je to prvi uspeh...:lol:

Naravno, ostavljam muški deo da uživa u ovim ''jestivim'' fotografijama...Vidim da mi je PYC već odgovorio, i to ''profesionalno'', tako da sam sad bez teksta...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Aha, jes', jes'...Baš smo vickasti...Znaš, o nama Erama ima mnogo viceva i u svakom smo pametni...Zamisli...:lol:
A taj tvoj kraj, kraj Dunava se slabo pominje...Ma nekako mi vas je žao...:lol:

Ima, ali se nešto ne ističete pameću, u njima...vi iz Titovog Užica tj Užca i okoline :D

Alo, ja sam iz Šumadije, kakve veze Dunav ima sa mnom :???:

Pa ne znam ja kakav duži edit očekuješ...

Editovala si post i 10 min ti je trebalo da ubaciš jednu novu rečenicu, to ti pričam ;)

Poslednja izmena:
Natrag