Dobro jutro :)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ima, ali se nešto ne ističete pameću, u njima...vi iz Titovog Užica tj Užca i okoline :D

Alo, ja sam iz Šumadije, kakve veze Dunav ima sa mnom :???:
:lol: :lol: :lol: Užas, nemam pojma odakle si...Lupila sam :D...Vidiš, ja sam lepo naznačila kraj odakle sam...yes3 A kod tebe dolazi do izražaja samo ovih 6211 postova...Tu se nedvosmisleno može steći utisak da ste vi iz tog kraja karijeristi...:lol:

Pozdravljam vas...Videla sam neki ''materijal'' koji je ostavila moja draga dugarica Ivanjuška...Taman ću večeras imati čime da se zabavim...:lol:
P.S. Slabo čitaš viceve o Erama, oni su u vicevima obično mudri ....

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
:lol: :lol: :lol: Užas, nemam pojma odakle si...Lupila sam :D...Vidiš, ja sam lepo naznačila kraj odakle sam...yes3 A kod tebe dolazi do izražaja samo ovih 6211 postova...Tu se nedvosmisleno može steći utisak da ste vi iz tog kraja karijeristi...:lol:

Pozdravljam vas...Videla sam neki ''materijal'' koji je ostavila moja draga dugarica Ivanjuška...Taman ću večeras imati čime da se zabavim...:lol:
P.S. Slabo čitaš viceve o Erama, oni su u vicevima obično mudri ....

Pa jedna je Šumadija, jedino ako si to prihvatila ove novotarije u školstvo kad se sve dovodi u pitanje pa verovatno i granice Šumadije :dntknw:
Ne, nego volimo da se ističemo, u nedostatku samopouzdanja, tako mi je jedan psiholog, kvazi doduše, rekao yes3
Ako, pozovi još nekoga pa možda me jednom nadmudrite, zajedničkim snagama yes3

P.S. Ne znam za viceve , znam ovako i života...ne mogu da kažem da pucate od mudrosti :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
E moradoh da se vratim...A taman sam krenula...

Čuj ''glavati'', nisu mudri i pametni...A zamisli da sam iz Šumadije pa da me zovu ''gedža''...
Jeli Death, a što vas zovu ''GEDŽE''? Ha....:lol:

Edit:Šta je ''brzopotezni'', poj'la maca jezik, nema odgovora...:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Al su zato glavati.:rofl2: Ko punoglavci.

Isti su kao i Hercegovci zato i jesu Here
005cf.gif

E moradoh da se vratim...A taman sam krenula...
Čuj ''glavati'', nisu mudri i pametni...A zamisli da sam iz Šumadije pa da me zovu ''gedža''...
Jeli Death, a što vas zovu ''GEDŽE''? Ha....:lol:

Klevete :acute:
Ima onaj pevač Gedža Urošević, što peva rodoljubive pesme, ne verujem da je iz Šumadije, vidi se da je neki glavonja tako da je verovatno iz tvog kraja :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Isti su kao i Hercegovci zato i jesu Here
005cf.gif

Klevete :acute:
Ima onaj pevač Gedža Urošević, što peva rodoljubive pesme, ne verujem da je iz Šumadije, vidi se da je neki glavonja tako da je vgerovatno iz tvog kraja :D
Znaš šta, ''brzopotezni'', imaš sreće što sad nemam vremena da te ''zgazim''...Na ovu temu bih mogla da te sredim ''Ko' baba napolitanku, ko'mače karanfil''...:lol:

Pozdravljam vas još jednom...:hi:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Aj pozdrav Dum, bolje za tebe što nemaš vremena :lol:

Odoh i ja... da jedem pečenje yes3

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.024
Dobro jutro, Hristos Voskrese, Vaistinu Voskrese!
Ceo dan sam propustila, pa nikako da sve nadoknadim.

Čitam i čitam, al' kol'ko vidim, svirku danas niko ne pominje, a Uskrs je bio dobra prilika da svi malo pokažemo šta znamo i umemo. Znate ono, kad dete svira neki instrument, pa ga roditelji obavezno maltretiraju da svira pred gostima, da se malo ponose.
Al' kol'ko vidim, vi ste svi na slobodnim danima...
Ako vala, zaslužili ste.
Prijatan vam odmor. ;)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Danas mi je pečenje bilo u prvom planu, nisam mogao da dočekam praznik, tako da sam deo dana proveo pored panja yes3
Kad se sve slegne, nastavlja se sa muziciranjem :dance2:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Kako nismo vježbali? Ja sam cijeli dan duvo u ovo. Na kraju mi došao komšija i pita: " Jeil ti to bogati nabavio nilskog konja?"

suzafon.jpg

Natrag