Dobro jutro :)

Motherfucker xD
Član
Učlanjen(a)
30.08.2010
Poruka
587
hehehhe...pozdrav mena7 .... vidim da si nov ovdve .... lepo ti zelim druzenje sa nama :D

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
nova;)..a cujem ovde se neki bend spominje..harmonika je tusmile3...ko je pevac:roll:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
nova;)..a cujem ovde se neki bend spominje..harmonika je tusmile3...ko je pevac:roll:

Ovo je naša udarna solistkinja, prima dona benda, nastupa pod pseudonimom Christmas cow...

A ovo je tandem pratećih vokala, dvojac bez kormilara, zlatni dječaci na dobrom glasu (pazi, iza naočala se skriva čelični pogled)

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Htc, očekujem od tebe još neki snimak. Za ovaj imaš aplauz. :D I daj sledeći put neko kolce, pa da svi zaigramo. :D
Mena, a naš menađer je Meda. To je jedan gorostas, koji kada se zacereka svom silinom svoje trbušine, sala u kojoj vežbamo se trese. :mrgreen: Svojom rečitošću i ljupkošću osvaja ženska srca. Humor mu kulja iz usta k'o planinski izvor. Mada, ponekad voli da se šepuri k'o paun, i da se ponaša k'o dete, ali mu se ne zamera mnogo na te sitne dečje netašluke. :mrgreen: Gde god da se pojavi, žene potrče ka njemu k'o nabujala reka kad poteče. :mrgreen:

Evo, pogledaj i sama, zašto je neodoljiv za žene. :mrgreen:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Htc, očekujem od tebe još neki snimak. Za ovaj imaš aplauz. :D I daj sledeći put neko kolce, pa da svi zaigramo. :D
Mena, a naš menađer je Meda. To je jedan gorostas, koji kada se zacereka svom silinom svoje trbušine, sala u kojoj vežbamo se trese. :mrgreen: Svojom rečitošću i ljupkošću osvaja ženska srca. Humor mu kulja iz usta k'o planinski izvor. Mada, ponekad voli da se šepuri k'o paun, i da se ponaša k'o dete, ali mu se ne zamera mnogo na te sitne dečje netašluke. :mrgreen: Gde god da se pojavi, žene potrče ka njemu k'o nabujala reka kad poteče. :mrgreen:

Evo, pogledaj i sama, zašto je neodoljiv za žene. :mrgreen:

Od ovih paparaca čovjek više ne mož s mirom ni da se počeše, dobro me nisu uhvatili kad se češem po j..ima. Dosadni su ko hemoroidi.

Laže i za žene. Kakva nabujala rijeka, mene zapadnu samo neke slomljenih srca, koje su mangupi ko on iskoristili i razočarali pa prije neg skoče u tu nabujalu rijeku, ja im dođem ko rame za plakanje i zadnja slamka spasa.

Od svih koje su me u životu imale jedino Crvena normalna, sve prije toga... teški "kriza" slučajevi.

Dodato poslije X sati, XX min.______________________________________________ ___________________

Šta je ovo, nigdje nikoga? Jel to opet Predsrdnik umro il je Zvezda izgubila. Ko dan žalosti, samo intermeco i ozbiljna muzika na tv. Ajd da se pridružim... šta je da je.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Dobro jutro drugari, spavalice ;)

sretan_uskrs.jpg

Vas opet nema a ja pocinjem da se osecam kao kafe-kuvarica :)

400_F_1216053_LkBf5iddXon9JnMcTSRnmhXS58mYB2.jpg

Srecan praznik svima ;)

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Hvala Sendi, rano uranila, dvije sreće ugrabila.

Evo kafica i od mene...

875KAFFFFA.gif

Evo i ćavapa

945CEVAP.gif

Evo i pjesmica...

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dobro jutro svima! Hristor vaskrese! Srećan praznik :)

Vidim da su kafe već skuvane...:)
uskrs1-150x150.jpg

Evo i jedne lepe pesme (nisu drekavci)...Nekako mi se baš dopada, a odlično ide posle Uriah Heep....

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Hristos vaskrse.

A šta fali drekavcima, ako se neko dere nije drekavac :beee:

Natrag