- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
...koja ti stoji, na klaviru do kamina...A, ne brini za prašinu, gitara je uredno umotana u kožnu futrolu :mrgreen:
Jao kako ''spamujem''...Definitivno će me ''obrisati''...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
...koja ti stoji, na klaviru do kamina...A, ne brini za prašinu, gitara je uredno umotana u kožnu futrolu :mrgreen:
Dragi Druže Tito,nije da sam neko zakeralo,samo se pitam da li si mislio na forumski i furunski(furunaški,razlika je veoma bitna).
:acute:...koja ti stoji, na klaviru do kamina...
Jao kako ''spamujem''...Definitivno će me ''obrisati''...
:lol:
Zasad samo foruMski... :blum3: Pa nismo evropejci, majku mu, nije dotle došlo... :lol:
:lol:
Zasad samo foruMski... :blum3: Pa nismo evropejci, majku mu, nije dotle došlo... :lol:
Pa da , muško-ženska postava...emancipacija...to je to
Nego previše je gitarista, treba sve to uskladiti, mora neko i da peva yes4
Upisana si, ja sam menadžer/producent, će se proslavimo kad se mašina zahukta.I ja sam tako mislila,prozivaju vas za harem,tako da ste daleko od metro,i još grđih oblika,Bogu Hvala.
Piši me u VIS.
Mogle bi Nada i ja pevamo,i još jedan ženski vokal pa ko Suncokreti.
Dobro jutro, narode. :hi:
Kad smo kod sviranja, znam šta bi sada Rus rekao da zna da svira, ali sam pristojan pa ću se suzdržati. :mrgreen:
u posljednjih par dana sam vas ipak uspio razdrmati svojim provokacijama. Malo ste živnuli.
I jedna rakija da se isprave oči...kad se već Sunce ne pojavljuje yes3