Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pyc, malo nisam u toku o čemu se radi, ali Death uvek priskoči u pomoć dami u nevolji, mislim da će on to rešiti bez problema. yes3 :mrgreen:

Kad je sendi u pitanju, uvek...yes3
Ali pošto odbija saradnju sa mnom...nekoj drugohj ću pomoći...kad joj pomoć bude trebala yes3

Stavila sam karte na sto u temi Poklanjam članu!;)

I nemam zahvalnice za vas dragi moji, Sendi, Death i Tito, ali kad stignu...;)
Ma video sam ali nisam odmah razumeo :stupid:
Nemam ni ja zahvalnice trenutno :dntknw:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ma daj mu šansu, možda se i sporazumete, ko zna... :dntknw: :lol:

Mislim da bi isplativije bilo zavijanje na zvezde za socijalnu jednakost nego pokusaj da mi objasni (vise ne znam ni sta...) :lol:

Kad je sendi u pitanju, uvek...yes3
Ali pošto odbija saradnju sa mnom...nekoj drugohj ću pomoći...kad joj pomoć bude trebala yes3

Aaa,ne odbija Sendi saradnju,kazi lepo da nemas zivaca,necu da se ljutim :acute:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Mislim da bi isplativije bilo zavijanje na zvezde za socijalnu jednakost nego pokusaj da mi objasni (vise ne znam ni sta...) :lol:

Ma važno je samo da ne sedite na ladnom betonu, za sve ostalo lako ćemo. yes3 :lol:
--------------------------------

Navijačka spam pesma:

Mi smo spameri,
ružni, zli i pokvareni!

:mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Mislim da bi isplativije bilo zavijanje na zvezde za socijalnu jednakost nego pokusaj da mi objasni (vise ne znam nista...) :lol:
:declare:
Aaa,ne odbija Sendi saradnju,kazi lepo da nemas zivaca,necu da se ljutim :acute:
Ima ja dovoljno živaca, ali kad nećeš onda ništa :dntknw:

Ma važno je samo da ne sedite na ladnom betonu, za sve ostalo lako ćemo. yes3 :lol:

I to što kažeš.... ;)
Navijačka spam pesma:

Mi smo spameri,
ružni, zli i pokvareni!

:mrgreen:

[video=youtube;lnVIzxRq9dk]http://www.youtube.com/watch?v=lnVIzxRq9dk[/video]

Poslednja izmena:
Natrag