Dobro jutro :)

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773

I jedan pravi doručak za sve

3869dorucak.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Dobro jutro, prijatelji spameri. Očigledno sam ja najveći spamer jer su mi sve omiljene teme ovde. Zato ću početi da pišem i u najglupljim temama s ciljem da budu premeštene u spam. yes3 :D

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
E,ja sam bas malo zakasnila,pozdrav svima da ne nabrajam :roll:
Ali uvek mogu da vam pozelim prijatan ostatak dana

6p7o7s.jpg

Za Garavušu i Sendi da ne budu više zbunjene i da se ne gube po bespućima Slobodnih diskusija

Uh,PYC,dzaba meni to cudo bez uputstva za upotrebu :lol:

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Dobar dan svima koliko vas ima...
bye.gif

Jedva nadjoh temu ( msm, koja glupost... sto prosto ne ugase slobodne diskusije ili ih komplet premeste u forum za spamere, ovako samo zbunjuju ljude...)...

Lepo Tito rece na nekoj drugoj temi... ima toliko tema kojima je mesto u spam delu, ali ova svakako nije jedna od njih... mada, ko pita nas obicne smrtnike...

Htedoh da vam pustim neku lepu pesmicu za dobar dan... ali me je sve ovo tako smooriloooooooooo da sam ostao bez inspiracije...
cigareta.gif

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Dobro jutro svima i od mene...:hi:
Mene zbunjuje malo cijela ova situacija na forumu sve mi je cudno i toliko clanova ima,teme skoro niko da otvara,ove sto imamo odose sve u spamere,a clanovi...pa koliko pisemo sve mi ovo djeluje kao jedan mali forum od 100 clanova:dntknw:
Ali eto bar je dobro jutro:D

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Uh,PYC,dzaba meni to cudo bez uputstva za upotrebu :lol:

Ma rado bih ja tebi to pokazao lično i praktično, ali da sam malo bliži. Vidiš uvijek neko ali. Pošto pretpostavljam da si i ti u ovom klanu Šumadinaca onda je to posao za Deatha ili Tita. Evo ja molim jednog od njih dvojice da ti to objasni lično i natenane ako nemaš ništa protiv. Džentlmeni su to, neće odbiti pomoć jednoj dami.

Natrag