Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ma rado bih ja tebi to pokazao lično i praktično, ali da sam malo bliži. Vidiš uvijek neko ali. Pošto pretpostavljam da si i ti u ovom klanu Šumadinaca onda je to posao za Deatha ili Tita. Evo ja molim jednog od njih dvojice da ti to objasni lično i natenane ako nemaš ništa protiv. Džentlmeni su to, neće odbiti pomoć jednoj dami.

Pyc, malo nisam u toku o čemu se radi, ali Death uvek priskoči u pomoć dami u nevolji, mislim da će on to rešiti bez problema. yes3 :mrgreen:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
Dobro jutro,mada je popodne wacko2

Good-Morning-Good-Morning-Have-a-nice-day-greetings-good-mornnig-morning-g%C3%BCnayd%C4%B1n-CY-Diverse-morgengr%C3%BCsse-comments-kafica-erotic-Happy-B-%D0%9C%D0%BE%D0%B9-%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%B1%D0%BE%D0%BC-salut-words-my-album-art-GM-SD-two-witam-gif-s-Kiltit-srca-caffe-random-manners-animals_large.jpg

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Dobro jutro, prijatelji spameri. Očigledno sam ja najveći spamer jer su mi sve omiljene teme ovde. Zato ću početi da pišem i u najglupljim temama s ciljem da budu premeštene u spam. yes3 :D

Dobro ti vece,prijatelju spameru.Lepo od tebe ali,kao sto neko rece,ionako skoro sve teme odlaze polako u spam...E,zasto i ova ode tamo bas mi i nije jasno.Mislim,tema "postavite pesmu" je stavljena kao lepljiva ili kakva god je a u istoj nema ni "d" od diskusija a u je delu Foruma "slobodne diskusije".Ali zato ova,gde su mnogi provodili vreme,zezajuci se i bez svadje i raspravljanja (Mars jednom rece da ima utisak da je stvarno sa drustvom na kafi) zalete u spam.Sad,meni je totalno nebitno koliko cu postova imati i ne pisem ovo zbog toga samo pokusavam da vidim neku logiku...[FONT=&quot][/FONT]

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma rado bih ja tebi to pokazao lično i praktično, ali da sam malo bliži. Vidiš uvijek neko ali. Pošto pretpostavljam da si i ti u ovom klanu Šumadinaca onda je to posao za Deatha ili Tita. Evo ja molim jednog od njih dvojice da ti to objasni lično i natenane ako nemaš ništa protiv. Džentlmeni su to, neće odbiti pomoć jednoj dami.

Tebi baš nedostaju tvoji jarani na ovoj temi...
Nemaš s kim da se držiš za....

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Dobro ti vece,prijatelju spameru.Lepo od tebe ali,kao sto neko rece,ionako skoro sve teme odlaze polako u spam...E,zasto i ova ode tamo bas mi i nije jasno.Mislim,tema "postavite pesmu" je stavljena kao lepljiva ili kakva god je a u istoj nema ni "d" od diskusija a u je delu Foruma "slobodne diskusije".Ali zato ova,gde su mnogi provodili vreme,zezajuci se i bez svadje i raspravljanja (Mars jednom rece da ima utisak da je stvarno sa drustvom na kafi) zalete u spam.Sad,meni je totalno nebitno koliko cu postova imati i ne pisem ovo zbog toga samo pokusavam da vidim neku logiku...

Draga moja Sendi, potpuno se slažem sa tobom. Mada, ovo mi je omiljena tema, pa možda nisam pozvana da kažem.:dntknw:
Osećam se krivom, zbog toga što sam sinoć pisala u ovoj temi.:vorred: Izvinite.
I mene ne zanima broj postova, ali ova tema je divna, prijateljska, puna pozitivne energije... nikako nije spam. Verujem da svakome može ulepšati dan! Kao što reče Vlada1978, svako može da svrati i uzme svoj deo vedrog raspoloženja, baš ovde.
Ipak, nastavićemo tamo gde smo stali!:yea:

Death nisam htela da te izneverim jutros ali nekad nije moguće ostati i kad želiš to!sorrysorrysorry
Svrati do poklona!

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Dobro ti vece,prijatelju spameru.Lepo od tebe ali,kao sto neko rece,ionako skoro sve teme odlaze polako u spam...E,zasto i ova ode tamo bas mi i nije jasno.Mislim,tema "postavite pesmu" je stavljena kao lepljiva ili kakva god je a u istoj nema ni "d" od diskusija a u je delu Foruma "slobodne diskusije".Ali zato ova,gde su mnogi provodili vreme,zezajuci se i bez svadje i raspravljanja (Mars jednom rece da ima utisak da je stvarno sa drustvom na kafi) zalete u spam.Sad,meni je totalno nebitno koliko cu postova imati i ne pisem ovo zbog toga samo pokusavam da vidim neku logiku...[FONT=&quot][/FONT]

U tom grmu leži zec, Sendi, uopšte nije bitan broj postova, nego tretman kvalitetnih tema koji je loš, a to direktno znači i da je tretman regularnih forumaša koji se trude da prave pozitivnu atmosferu na forumu takođe loš. Ne postoji logika zašto je tema poput ove u spamu, a dovoljno je videti koje sve teme nisu i stvar je jasna. Takođe je jasno da je na ovom forumu po difoltu spam svaka tema koja je posećena, u kojoj se svakodnevno napiše 5-6 strana, bez obzira na kvalitet sadržaja postova. Ne kažem ja da se ovde pišu neke vekovima čuvane mudrosti, ali uz kafu (i kolače) lepo se ispričamo i uvek se nešto interesantno dešava. Ovo je primer jedne fine teme, nema neke rasprave, a kamoli nečeg goreg, ali izgleda da ni to ne valja. Nije ovo ni filozofija ni religija da se očekuje ne znam ni ja kakav nivo diskusije (uzgred, tamo sam viđao takve pljuvačine kojih ovde ni u naznakama nema), ovo je jedna opuštena slobodna tema. Pardon, bila slobodna. ;)

Pisao bih još, ali se pretvaram u spam i ponestaje mi reč...... :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Osecam da ce biti:"Pardon,tema je zakljucana zbog previse spama".Bas smo losi... :lol:

Antispam forum message: You have reached the critical level of spam, immediate topic shutdown. :mrgreen:

Mars, zahvalnice mi nestanu uvek vrlo brzo, ako nekad bude mogao da se pazari povećan broj zahvalnica na dan u SF šopu prvi sam u redu... Dajem svo zlato i evre za to... :) :dance2:

Natrag