Dobro ti vece,prijatelju spameru.Lepo od tebe ali,kao sto neko rece,ionako skoro sve teme odlaze polako u spam...E,zasto i ova ode tamo bas mi i nije jasno.Mislim,tema "postavite pesmu" je stavljena kao lepljiva ili kakva god je a u istoj nema ni "d" od diskusija a u je delu Foruma "slobodne diskusije".Ali zato ova,gde su mnogi provodili vreme,zezajuci se i bez svadje i raspravljanja (Mars jednom rece da ima utisak da je stvarno sa drustvom na kafi) zalete u spam.Sad,meni je totalno nebitno koliko cu postova imati i ne pisem ovo zbog toga samo pokusavam da vidim neku logiku...[FONT="][/FONT]
U tom grmu leži zec, Sendi, uopšte nije bitan broj postova, nego tretman kvalitetnih tema koji je loš, a to direktno znači i da je tretman regularnih forumaša koji se trude da prave pozitivnu atmosferu na forumu takođe loš. Ne postoji logika zašto je tema poput ove u spamu, a dovoljno je videti koje sve teme nisu i stvar je jasna. Takođe je jasno da je na ovom forumu
po difoltu spam svaka tema koja je posećena, u kojoj se svakodnevno napiše 5-6 strana, bez obzira na kvalitet sadržaja postova. Ne kažem ja da se ovde pišu neke vekovima čuvane mudrosti, ali uz kafu (i kolače) lepo se ispričamo i uvek se nešto interesantno dešava. Ovo je primer jedne
fine teme, nema neke rasprave, a kamoli nečeg goreg, ali izgleda da ni to ne valja. Nije ovo ni filozofija ni religija da se očekuje ne znam ni ja kakav nivo diskusije (uzgred, tamo sam viđao takve pljuvačine kojih ovde ni u naznakama nema), ovo je jedna opuštena slobodna tema. Pardon, bila slobodna.
Pisao bih još, ali se pretvaram u spam i ponestaje mi reč...... :mrgreen: