Demoni i njihov uticaj na ljude

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Isus kaze "OVAKO MOLITE SE VI, OCE NAS KOJI SI NA NEBESIMA" i ne upucuje da treba uzgovarati Bozje ime, vec proslavljati karakter Bozji SHEM.

Onda Bog laze da ce upisati svoj zakon u misli srce u novom zavetu.

Onda je I Isus slagao bogatog mladica kome je rekai da drzi deset zapovesti.

Onda je ilazna izjava iz Jakovu poslanice da treba drzati svig deset zapovesti, i da ko sagresi u jednoj da je kriv za sve, i da postaje bezboznik.

Onda i Bog laze kada kaze da je obelezje svetih Drzanje Bozjih zapovesti.

Cudni taj vas Bog i Isus i Apostoli koji lazu.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Isus kaze "OVAKO MOLITE SE VI, OCE NAS KOJI SI NA NEBESIMA" i ne upucuje da treba uzgovarati Bozje ime, vec proslavljati karakter Bozji SHEM.

Onda Bog laze da ce upisati svoj zakon u misli srce u novom zavetu.

Onda je I Isus slagao bogatog mladica kome je rekai da drzi deset zapovesti.

Onda je ilazna izjava iz Jakovu poslanice da treba drzati svig deset zapovesti, i da ko sagresi u jednoj da je kriv za sve, i da postaje bezboznik.

Onda i Bog laze kada kaze da je obelezje svetih Drzanje Bozjih zapovesti.

Cudni taj vas Bog i Isus i Apostoli koji lazu.
Opet svesno dal nesvesno gresis.
Prvu molbu koju je izrekao u tom istom stihu jeste da se SVETI IME TVOJE.,a otac je status,ili titula,a nikako ne Ocevo ime.
Jel ima tvoj Otac ,svoje licno ime???
Pa ako ima,onda ga ima i Isusov otac,takodje,a to sa shem ne pije vodu,evo pogledaj sliku

Prilozi

• shem23.jpg
    shem23.jpg
    200,1 KB · Pregleda: 0
Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Jedno od Bozjih imena je HASEM" ime njegovo.

Shem znaci karakter.
Ne budi smesan,
To sto ti pricas je kao da Hasem "ime Tvoje".Svaka osoba ima svoje LICNO ime.,ali badava kad ti mrzis Bozje licno ime,samo ne smes da priznas.
Jesi li ti ucio gramatiku?
Ima li neka zemlja gramatiku u kojoj se kaze da licno ime predocava skup prideva???

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja Bozja imena ne mrzim, i u spisima pionira Adventizma oni pominju to ime Jahwe.
Ja samo upucujem na sustinu, a ne na praznu formu.

Pominjite to ime koliko hocete, ali za sebe.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Ja Bozja imena ne mrzim, i u spisima pionira Adventizma oni pominju to ime Jahwe.
Ja samo upucujem na sustinu, a ne na praznu formu.

Pominjite to ime koliko hocete, ali za sebe.
Sustina je da treba da se vrati Bozje ime u Bibliju,jer je bogohulno i bogomrsko izbaceno iz Biblije.
Svaki koji ne podrzava vracanje Bozjeg imena u Bibliju je njihov saucesnik.
Otkrivenje 22:
18 Jer svedočim svakome koji čuje reči proroštva knjige ove; ako ko dometne ovome, Bog će nametnuti na njega zla napisana u knjizi ovoj;
19 I ako ko oduzme od reči knjige proroštva ovog, Bog će oduzeti njegov deo od knjige života, i od grada svetog, i od onog što je napisano u knjizi ovoj

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ne, nije to sustina, vec upoznati Boga i ostvariti prisnu zajednicu sa njim, dopustiti Duhu da nas promeni, i da kroz posvecenje uzrastemo u veri, u visinu mere rasta Hristova.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Ne, nije to sustina, vec upoznati Boga i ostvariti prisnu zajednicu sa njim, dopustiti Duhu da nas promeni, i da kroz posvecenje uzrastemo u veri, u visinu mere rasta Hristova.
Ti mislis da si ga upoznao,ti mislis da imas prisnu zajednicu sa njime,ti mislis da te Duh promenio,ti mislis da si uzrastao u veri ,narocito u "visini mere rasta Hristova".
Ti Boga cak ne zoves po imenu Jehova,
Za tebe je Bog trojstvo,
Za tebe je Svemoguci Bog cak i Bozji portparol.
Za tebe je prevedeno i Mesija i Hrist i Bozji pomazanik ili namesnik = Bog
A sta ces ako te je Satana sa svojim demonima prevario kao Adama i Evu i mnogobrojne druge?
Ne pretvara li se i sam Sotona u andjela svetla???

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja iskustva sa Bogom imam.
On me ispunjava Svojim Duhom, kada se molim, citam rec Bozju, ili svedocim.

Da li sam dostigao visinu rasta Hristova, to Bog zna, i to je ideal kome covek treba da tezi u svakom trenutku.

Ko veruje reci Bozjoj, primenjuje je, i dozivljava ziva iskustva, njega sotona ne vara, jer sotona ne radi u Bozju korist.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Ja iskustva sa Bogom imam.
On me ispunjava Svojim Duhom, kada se molim, citam rec Bozju, ili svedocim.

Da li sam dostigao visinu rasta Hristova, to Bog zna, i to je ideal kome covek treba da tezi u svakom trenutku.

Ko veruje reci Bozjoj, primenjuje je, i dozivljava ziva iskustva, njega sotona ne vara, jer sotona ne radi u Bozju korist.
Cim ti ne slavis Bozje ime Jehova,nema nista od tebe.
Cim ti slavis trojstvo,drzis 10 zapovedi kao fariseji ,za tebe nista ne znaci isusova zrtva .
Vredi li tebi
Galatima 4:
21 Kažite mi, vi koji hoćete pod zakonom da budete, ne slušate li zakon?
22 Jer je pisano da Avraam dva sina imade, jednog od robinje, a drugog od slobodne...

Natrag