Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2013
- Poruka
- 4.465
Jel ti citas biblijske stihove koje sam ti ja pokazao???Pa nista.
Onda od sada savetuj Hriscane da u crkve umesto krsta stave omcu od konopca.
Jer ti tvrdis da je Hristos obesen.
Istorija, arheologija, i istorijski koncept mjogobozackog ktsta - pitvrdjuju da je to bio krst, ali vise kao slovo T, simbol Tamuza.
I "STAUROS" predetavlja ogradu od kolja sa precagom.
Jesam li ih ja izmislio ili tako pise i u tvojoj Bibliji?
Jel Konstantinov krst u obliku slova X ili kao znak + ???
Jel Konstantin uveo neki poseban oblik krsta za obozavanje?
Pa cak i da je Isus ubijen na krstu,a nije na krstu vec na STUBU, nikakav predmet ne treba koristiti u religiozne svrhe,ili mislis da treba?
Jel to Bog zapovedio u Mojsijevoj zakonu
2.Moj 20:
4 Ne gradi sebi lik rezani niti kakvu sliku od onog što je gore na nebu, ili dole na zemlji, ili u vodi, ispod zemlje.
5 Nemoj im se klanjati niti im služiti, jer sam ja Gospod Bog tvoj, Bog revnitelj, koji pohodim grehe otačke na sinovima do trećeg i do četvrtog koljena, onih koji mrze na mene;
Jeste li promenili tu zapoved kao i za ubijanje,preljubu itd???
Nije li to Demonska nauka ,obozavanje idola jer krst je obican idol pa makar i od zlata
Галатима 3:13 Hristos je nas iskupio od kletve zakonske postavši za nas kletva, jer je pisano: Proklet svaki koji visi na drvetu:
Isus je ubijen tako sto je ubijen na uspravnom stubu. On je obesen tako sto su mu proboli klinove kroz sake ,ruke podignute uspravno saka na saku,a ne desno i levo. Nemoguce je da su mu jedna ruka a druga desno pod 90 stepeni ,jer tada puca pod teretom,to su medecinari proucavali ,takozvana krsna smrt...