Delije Sever 1989

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Delije i Lukić razmenjivali psovke

Nekolicina najvernijih navijača Crvene zvezde častila je salvom uvreda predsednika crveno-belih Vladana Lukića, a prvi čovek Zvezde im je uzvratio istom merom!
94351_1-andrija-kaludjerovic7_f.jpg

Golom Andrije Kaluđerovića su se smirile strasti

Incident se dogodio u finišu utakmice kada je na "Marakani" gostovala ekipa Javora, u trenutku dok je rezultat bio 0:0, a prvi čovek kluba iz Ljutice Bogdana eksplozivno je uzvratio provokatorima istom merom neposredno posle pogotka Andrije Kaluđerovića u nadoknadi vremena.

Predsednik našeg najtrofejnijeg kluba skočio je iz fotelje u VIP loži i preteći uzvratio "paljbu“ po delu publike koja ga je vređala. Uz Lukića je bio i generalni sekretar kluba Andrija Kleut, koji je, doduše manjim intenzitetom, "pratio“ predsednika Lukića, dok je jedan od članova uprave pokušavao da smiri prvog čoveka crveno-belih.


Povodom ovog incidenta oglasila se i Crvena zvezda, tačnije njen poprtparol Marko Nikolovski, koji je preneo stav rukovodstva.

"Pre gola koji je postigao Kaludjerovic došlo je do teških uvreda na račun predsednika Lukića, koji je odgovorio istom merom posle pobedničkog pogotka naše ekipe", rekao je Nikolovski.




Vestionline
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
5
kakav bezobrazluk,predsednik treba da bude primer igracima i navijacima,a ne da se ponasa kao kauboj na divljem zapadu.kao da jos nije shvatio da se nalazi na celu crvene zvezde,maniri su mu nula,jos mi je u pamcenju zadnji derbi kad se pozivao na nepostojeci penal,trazio je svuda krivce jedino u svom dvoristu nije pogledao.nije on dostojan polozaja da bude prvi covek najtrofejnijeg srpskog kluba.
 
Natrag
Top