Član
- Učlanjen(a)
- 23.03.2010
- Poruka
- 160
Istorija se ne moze vratiti unazad koliko god mi to hteli.Mozda je emancipacija zena bila promasaj(po meni nije) ali to je proces kome nema povratka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
radio moj prijatelj u nekoj radnji na trgu , u kineskoj trafici jbg ono prodavali kinesku hranu , i tu se nekako pojavio ganci neki koji je odnosio njima smece do kontejnera a za uzvrat je tu mogao da natoci vodu ili da nesto pojede sta je hteo ono prijateljski odnos / poslovni/ i tako iz dana u dan kaze lik koji radi u kiosku kao brate ja sam 76. godiste i imam jedno dete , a to bilo pre jedno sedam osam godina , a ti si 84. i imas troje , a ganci kaze , jeste brate al ti kuci imas televizor . ?Ravnopravnost polova je, u svakom slučaju, civilizacijski napredak. I ne samo napredak, to je civilizacijska nužnost. Primjeri o pravima žena koje si naveo, implicite sugerišu da tamo gdje žene imaju prava, nama nataliteta, a tamo gdje nemaju prava, postoji natalitet. To je tendeciozan i netačan primjer. Zašto nisi uzeo za primjer SAD? I tamo žene imaju sva prava kao i muškarci, ali je natalitet pozitivan. Ravnopravnost polova, nema nikakve veze sa natalitetom, ali ima zaostalost i privitimizam.