Dal neko zna odgovor? :)

Član
Učlanjen(a)
13.07.2010
Poruka
157
Ovo je priča o devojci.

Na sahrani njene majke, srela je čoveka koga nije znala.

Mislila je da je predivan-čovek njenih snova. Zaljubila se u njega, ali nikad nije pitala za njegov broj telefona, i nije mogla da ga nađe posle sahrane.

Nedelju dane kasnije njena sestra je pronadjena mrtva

Ko je ubica

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Ovo je priča o devojci.

Na sahrani njene majke, srela je čoveka koga nije znala.

Mislila je da je predivan-čovek njenih snova. Zaljubila se u njega, ali nikad nije pitala za njegov broj telefona, i nije mogla da ga nađe posle sahrane.

Nedelju dane kasnije njena sestra je pronadjena mrtva

Ko je ubica

Ona je! Ubila je sestru da bi opet videla tog lika!

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Ova " Enigma "...:dntknw:...je više za .....NecroPsycho-a.......yes3

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.430
Čitam ovu temu i jako je dobra jer tko sudjeluje u njoj mora bar malo uključiti sive stanice. Ovo sam čuo ima više od 30 godina i do današnjeg dana nisam uspio ni približiti se odgovoru.

Pitanje nije komplicirano a glasi:

Zemlja je okrugla (dokazano), a j... se na svakom kantunu (ćošku).

Kako je to moguće????????????????????

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Čitam ovu temu i jako je dobra jer tko sudjeluje u njoj mora bar malo uključiti sive stanice. Ovo sam čuo ima više od 30 godina i do današnjeg dana nisam uspio ni približiti se odgovoru.

Pitanje nije komplicirano a glasi:

Kada gledaš iz svemira.....stvarno je okrugla - zaobljena...yes3...kada priđes....malo-više-bliže.....već......nije.....yes3

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Da nije zato sto je ovaj stucao,pa je svratio u obliznji kafic da popije casu vode,a konobar umesto da mu da vodu izvadio je pistolj,jer, ako te neko dovoljno uplasi dok stucas,prestaces. :)

Ne verujem :???: Svaka čast...Da sam žensko napisao bih "oplodi me"...

da, ponovo žuraja na groblju.

[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/omRk_j0aRPg&amp;hl=en_US&amp;fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param>[raw]<embed src="http://www.youtube.com/v/omRk_j0aRPg&amp;hl=en_US&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]

Natrag