Da Vam se ponudi prilika da radite u inostranstvu, da li bi napustili Srbiju?

Da Vam se ponudi prilika da radite u inostranstvu, da li bi napustili Sbiju?

• Da

Votes: 153 64,8%
  • Ne

Votes: 47 19,9%
  • Ne znam

Votes: 36 15,3%

• Total voters
    236
Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Pa sad,posto sam iznosila konta stavove,red je da kazem koju na ovu temu.
Nisam ni gluva ni slepa,ni veliki patrota,a nisam ni folirant.
Ja ne zelim da odem iz ove zemlje jer sve sto mi je prtebno je ovde.
Rodjeni brat mi zivi u Italiji,on je hteo vise,i dobio je.slicna pricao ivanu 70.Sve su one manje vise iste.Pitanje je sta hoces .
Sta se podrazumeva pod obicnim radnikom.Muz i ja smo zavrslili fakultete,dobili poslove u svojoj struci,bez neke veze za zaposlenje.Imamo solidne plate.Sad,da zelim iskljucivo markiranu garderobu,brancina za rucak,
odlicna vina svakodnevno,auto star par godina i da ne nabrajam sta sve jos(imate sliku o cemu pricam)sigurno bih otisla odavde,jer imam gde.A i da nemam ,moj brat nije imao nikog tamo pa je otisao.I snasao se.Ima ono sto ja nemam ali nema ono sto ja imam.Ovde se radi o apetitima.Ja se ne zadovoljavam mrvicama ali,ne vidim zasto bi isla negde kad sam i ovde zadovoljna.Da ne govorim o prijateljima,porodici,mentalitetu.......

Rezime:
Prilika za odlazak ima ,ali meni to nije potrebno.
Moze na letovanje.

Učlanjen(a)
11.06.2009
Poruka
505
,

Zavisi od ponude, ali 98% bih napustio Srbiju i vratio bih se da provedem penziju ovde, negde na selu, kupio bih kazan za rakiju, zasadio šljive i iz godine u godinu bih sa prijateljima pekao rakiju i naravno pio....

GKZ

Član
Učlanjen(a)
26.07.2009
Poruka
11.044
Zavisi od ponude, ali 98% bih napustio Srbiju i vratio bih se da provedem penziju ovde, negde na selu, kupio bih kazan za rakiju, zasadio šljive i iz godine u godinu bih sa prijateljima pekao rakiju i naravno pio....

Dobar odgovor :)

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
znaci vecina bi preko grane ... nista cudno . samo jos i da nas prime tamo, i to je to ...

Član
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
49
taman kad nas prime onda će se oni raspasti i onda na snagu stupa ono naše čuveno

,,kasno marko na kosovo stiže,,

:dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2:

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
ma braćo i sestre sedi di si jer kaki si ni za tu nisi....
šalim se...naravno...ko može nek ode, ko se uklopi nek ostane, ko iskreno želi obavezno i ode...
al pitanje je šta doživi, da li to odgovara onom što je pomislio, želeo, projektovao...
Šta je to u ljudskom biću što ga vuče prema... ajd zapadu...?
Pa, bre, sve je malo i mnogo u isto vreme, jedno dobiješ drugo izgubiš...Ko nije probao ne veruje, da se razumemo i treba, ko je probo preteruje i tako mu je to...
Probaj vidi i vrati se i nemoj da te stid, veća si faca od onih koji nisu probali....
Više neću po ovoj temi....
Ko želi preko podržavam, ko ne želi preko opravdavam...

Poslednja izmena:
Natrag