Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Imaju, samo sto "duh sinova ljudskih ide gore", a "duh stoke ide dole pod zemlju".
Covek zivi a stoka ne zivi...
d
Luka 18,8
Kažem vam, ustat će žurno na njihovu obranu.
Ali kad Sin Čovječji dođe,
hoće li naći vjere na zemlji?
Zdravo cika Miko,RISE,
Ocekujemo da se javis na temu Koja Crkva spasava?
Da li svako ko ce se spasiti mora da pripada Jehovinim svedocima?
Zdravo cika Miko,
izvini i ti i svi ostali sto me dugo nema,ni mene,ni mojih odgovora.,
...dugo toplo leto,voda ,plivanje,ronjenje itd....me sprecise da budem cesce,ali evo sad zahladi pa nadjoh vremena za pisanje.
Ima ovde puno tema ,ne znam kad cu sve na njih da poodgovaram ,a ima i mnogo mojih gde treba da dam 1001 odgovor,pa evo ukratko ovde.
Crkva koja spasava??? Nijedna crkva ne spasava.To moze samo Jehova Bog.
Ne mora svako da pripada Jehovinim svedocima da bude spasen,Jehovina je volja koga ce spasiti i dal ce spasiti,a da nije u njegovoj organizaciji.Ni svi koji su u njegovoj organizaciji nece biti spaseni,neki ce "nastradati",ali sve koje bude zeleo vaskrsnuce preko svog sina isusa Hrista ,tako da smrt nece moci nista zadugo da cini stete. Opsirnije kasnije i na drugim temama,mada sam sve vec pisao po sto puta po raznim temama...
Mire namerno izostavlja reči iz biblijskih tekstova, da se ne bi razotkrilo šta biblija stvarno govori..
Evo celog teksta koji je pomenuo.
"KO ZNA da duh sinova ljudskih ide gore, a duh stoke ide dole pod zemlju?
Dakle, ovde pisac pita - nesiguran u samu tematiku, da je ono što govori istina, a nikako ne postavlja to kao fakat istinu - da je to tako.
Da je on to zasigurno znao, on bi reka:
"JA VIDEH da duh sinova ljudskih ide gore, a duh stoke ide dole pod zemlju?
Ili:
BOG MI JE POKAZAO da duh sinova ljudskih ide gore, a duh stoke ide dole pod zemlju?