Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2013
- Poruka
- 4.465
33 Јудејци су му одговорили: „Не каменујемо те због доброг дела, него због хуле, зато што се ти, премда си човек, правиш да си бог.“ 34 Исус им је рекао: „Зар није записано у вашем Закону: ’Ја сам рекао: „Ви сте богови“‘? 35 Ако је ’боговима‘ назвао оне против којих је Бог говорио — а Писмо се не може поништити — 36 како онда ви ономе кога је Отац посветио и послао на свет кажете: ’Хулиш‘, зато што сам рекао: ’Ја сам Божји Син‘?U Bibliji piše drugačije. Ovako: Iv 10,32-33: Za koje me od tih djela kamenujete?" Odgovoriše mu Židovi: "Zbog dobra te djela ne kamenujemo, nego zbog hule: što ti - čovjek - sebe Bogom praviš."
E sad ne pripadas li ti istoj grupi ljudi koja je tvrdila za Isusa da je Bog da bi ga ubila??? Sta je njima rekao Isus,da je SIN Bozji ili Bog Otac??? sta pise u nastavku teksta 36 stih???
Zasto tvoja religija cini istu gresku kao i jevrejska???Evo, sam si dokazao moju tvrdnju da vi JS niste kršćani. Sugeriraš kako se vi JS molite istom Bogu kojem su se moli i Židovi prije Isusa. E vidiš, baš od tih Židova bijahu i oni koji su urgirali da se Isusa objesi. I također, oni i ne postadoše kršćani. Dakle, da rezimiramo, vi JS niste kršćani.
Oni su odbacili sina,a ti i tvoji odbacujete Oca,
Nije li Otac veci od Sina???
E pa tako ,mi proslavljamo na Prvom mestu Oca, bas kao sto je i sam Isus Hrist cinio i dao nam primer da i mi to isto radimo,i radimo.
Svi oni koji ne slede primer Isusa Hrista, nisu pravi hriscani vec lazni hriscani,o kojima su zapisane reci u Bibliji.
Sin se molio svome Bogu i ocu i pre nego je rodjen kao beba,i potom 33 ipo godine se molio istom Bogu i Ocu,i nakon vaskrsenja seo Ocu sa desne strane cekajuci daljnja uputstva od svoga Boga i Oca.I da je Sin pravi Bog, i da je umro na križu kako bi spasio ljude.
Mozes li da zamislis upraznjen Bozji prostor na nebu od 33,5 godine...???
Zaharija 1:4 Ne budite kao oci vaši, kojima vikahu pređašnji proroci govoreći: Ovako veli Gospod nad vojskama: Vratite se sa zlih puteva svojih i od zlih dela svojih; ali ne poslušaše niti paziše na me, govori Gospod
Eto koliko je tradicija losa i opasna...preispitaj je.