- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
Generalno, žene više tračare, to im je smisao života, a i dobro je za ten. Ali efekat njihovog tračarenja, nema takav odjek kao jedan muški trač!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Imam tri koleginice na poslu, svaku podjednako gotivim jer je svaka posebna na svoj način, ali svaka od njih ogovara ovu drugu kod mene... :/ Svaki Božiji dan. Kad smo svi zajedno, svi se slažu... Mogu misliti šta meni pričaju iza leđa... :mrgreen: A stvar je u tome što su to tako trivijalne stvari da je to smešno...
Kod muškaraca nisam to primetila. Mislim da ih to smara.
Pa šta ćeš više od dokaza da žene, kao nežnija bića imaju razvijeniji senzibilitet, a uz razvijeniji senzibilitet ili deo za emocije, nazovi ga kako hoćeš, ide i bujica prikupljenih utisaka koji se nekako moraju srediti... A sad opet, pošto je naučno dokazano da žene imaju razvijeniji deo mozga zadužen za komunikaciju, kako drugačije da "srede utiske" (da se tako nežno izrazim), nego raznim tračarenjima
Ali nikad nisi bila u okruzenju gde su sami muskarci... cega sam se ja sve u vojsci naslusao, kakvih komentara iza ledja na tudj racun... e, to ni jedna zena ne moze da smisli...
A, opet dok sam radio na brodu, gde sam konstantno bio u zatvorenom prostoru i osudjen na gomilu istih ljudi oba pola (a u takvim uslovima svi tracare i ogovaraju, jer im je to jedina zabava) nisam primetio da zene tracare ista vise od muskaraca...
Ako se vec insistira na toj generalizaciju po osnovi pola, jedina razlika izmedju muskih i zenskih tracara je ta sto zene to rade temeljnije, sa sto vise pikantnih detalja, dok muskarci prenose traceve kao da su clanci iz novina... sazeto i konkretno....
Ja to tako vidim... ali svako ima pravo na svoje misljenje.... :yea:
Hahahaha dobar smajli. Ali tekst nije istinit...Ja za takve ne znam (ima izuzetaka,ne kažem...)
Istina, dobro zbori.mislim da nisu. nas zene nemoze niko nadmasiti smile3