Da li su muskarci vece tracare?

Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
1.859
"Laprdanje "muskaraca je samo odraz nesigurnosti u sebe ili pokusaj skretanja paznje na sebe (tipa -ja sam glavni u drustvu),kod zena je to potreba za potvrdjivanjem svojih stavova i pedagoskim uterivanjem u red muskaraca (a bogami i suparnica na svojoj teritoriji).

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Ove generalizacije na osnovu pola su mi potpuni trash...
yuck.gif

Po meni, tracare su osobe koje nisu zadovoljne svojim zivotima, pa se zato bave tudjim... pol tu ne igra nikakvu ulogu.... :dntknw:

A, opet... najgora tracara koju sam za zivota upoznao je muskarac... tako da... :vorred:

Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
1.859
Mozda su trash, ali to ti je tako u zivotu.A zavisi i od godina zivota i iskustva zivotnoga...

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Nakon svega, mislim da bi bilo poželjno da muškarci laprdaju .... Ili, ajde da postavim to iz drugog ugla - Bolje da zvocamo mi nego da zvocaju one .... Mi imamo tačku!

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Ove generalizacije na osnovu pola su mi potpuni trash...
yuck.gif

Po meni, tracare su osobe koje nisu zadovoljne svojim zivotima, pa se zato bave tudjim... pol tu ne igra nikakvu ulogu.... :dntknw:

A, opet... najgora tracara koju sam za zivota upoznao je muskarac... tako da... :vorred:

Pa nije baš potpuni trash... Ženama je ipak u krvi da tračare.

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Pa nije baš potpuni trash... Ženama je ipak u krvi da tračare.

Mozda... :dntknw:

Ali meni ta tvrdnja deluje vise kao urbana legenda, predrasuda...sta god...

U svakom slucaju dok neko ne izadje sa cinjenicama, kad je i ko to naucno dokazao... ja zastupam teoriju da je generalizacija na osnovu pola bez osnova... :beee:

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Mozda... :dntknw:

Ali meni ta tvrdnja deluje vise kao urbana legenda, predrasuda...sta god...

U svakom slucaju dok neko ne izadje sa cinjenicama, kad je i ko to naucno dokazao... ja zastupam teoriju da je generalizacija na osnovu pola bez osnova... :beee:

Hmm... ako ti nešto znači, ja se prva gnušam predrasuda, a ako nekad zvučim suprotno od toga, to je obično zezanje :) A kako sad da potkrepim tu moju tvrdnju... pa svakodnevnim primerima kojih ima na tone...
Imam tri koleginice na poslu, svaku podjednako gotivim jer je svaka posebna na svoj način, ali svaka od njih ogovara ovu drugu kod mene... :/ Svaki Božiji dan. Kad smo svi zajedno, svi se slažu... Mogu misliti šta meni pričaju iza leđa... :mrgreen: A stvar je u tome što su to tako trivijalne stvari da je to smešno...
Kod muškaraca nisam to primetila. Mislim da ih to smara.
Drugo, tražiš naučne dokaze? Pa šta ćeš više od dokaza da žene, kao nežnija bića imaju razvijeniji senzibilitet, a uz razvijeniji senzibilitet ili deo za emocije, nazovi ga kako hoćeš, ide i bujica prikupljenih utisaka koji se nekako moraju srediti... A sad opet, pošto je naučno dokazano da žene imaju razvijeniji deo mozga zadužen za komunikaciju, kako drugačije da "srede utiske" (da se tako nežno izrazim), nego raznim tračarenjima :mrgreen: Ja sam žensko i ja to ponekad radim!
Naravno, ništa ne treba generalizovati u toj meri da nema mesta za izuzetke, znam naravno i muškarce tračare, ali... drugačije je to u muškom svetu. Mnogo sam se puta opekla, a onda sam odlučila da imam samo malo ženskih prijatelja a više muških. Velikim delom iz tih razloga. I nisam pogrešila.

Natrag