Član
- Učlanjen(a)
- 08.01.2010
- Poruka
- 933
Ja sam,izgleda,jedini psihopata ovde...
Stvarno mi je to prvo palo na pamet,da je ocekivala da ce ga videti na sahrani...
Ne laziiiii da si to pomislila????? Juuuuuu i ja sam to pomislio hahahha...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja sam,izgleda,jedini psihopata ovde...
Stvarno mi je to prvo palo na pamet,da je ocekivala da ce ga videti na sahrani...
Predlažem da se ovo dvoje isključi sa foruma, dok njihova mračna i destruktivna narav ne počne da uzima danak, ili dok nas ne "zaraze" svojim razmišljanjima i komentarima!Dobrodosao
Jesam,to mi je bilo najlogicnije...A Vuk je odmah sve to lepo slozio sa mojim prethodnim postovima
Eto vidiš, problem je što ti misliš da je to logičko zaključivanje, doktori ne misle tako! Jeste, test je bio potreban, ja sam sumNJao, ali sada sam siguran...E,jes' vala,Re!Vidim da ti je tesko da nam priznas sposobnost da logicno zakljucujemo pa 'ajde,udri po iskljucenju...cccc...Nije vam valjda bio potreban ovaj "test" ba bi nas raskrinkali?!
Nego,sta bi sa tvojim odgovorom?Mudro cutis... whistle3
Ima "psihologa" na sve strane, svi pametuju
Pošto ti racionalno razmišljaš i logički zaključuješ, ja predlažem tebe! :blum3: Da uvedemo i novi podforum, u kojem ćeš ti odgovarati na naša pitanja, i rešavati naše probleme!A,pa to je cudo jedno koliko smo svi mi psihijatri,sve cas okarakterisemo ovako ili onako...Nego,cisto da ne bi bilo konfuzije mislila sam da treba uvesti jednog "zvanicnog"... (odosmo vec odavno sa teme...)