Član
- Učlanjen(a)
- 05.01.2010
- Poruka
- 1.849
Kada u glavi postaviš pitanje, ti u stvari nesvesno postavljaš pitanje svojoj podsvesti i verovatno si sve vreme skoncentrisana na to. Posle izvesnog vremena se opustiš, međutim podsvest i dalje traži odgovor, tako da odgovore možeš dobiti iz raznih izvora(TV, kroz razgovor prijatelja, na ulici...). To se dešava i meni..., ali ne umem da dobijem odgovor za ono što me stvarno zanima...na žalost
Kada mislliš da će se nešto 100% desiti, a desi se obrnuto, obično znači nesigurnost. Jedan deo tebe nije dovoljno verovao u ostvarenje istog, odnosno po malo si sumnjala..., blokirala si ostvarenje pozitivnog....
Na temu-Think Pink,sam dosta citala i slazem se da ima nesto u tome.Ali.
Primer od malopre.
Cesto ovde na Sf pogledam kome je rodjendan,da bih ga cestitala nekom meni dragom liku.Vec duze vreme nisam videla ni jedno poznato ime koje ga slavi.
Danas sam se setila da pogledam,i pre nego sam videla slavljenike,pomislila sam"Ma ni danas necu videti poznato ime"I naravno,cim sam to pomislila desilo se suprotno,jednoj meni dragoj osobije rodjendan.
I sad sta sam ja tu mogla da blokiram?
Takve stvari,vazne i manje vazne me cesto iznerviraju,i zbog toga ne volim nista konkretno da planiram jer se uvek izjalove.