- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
To o čemu ti pričaš je instinkt (nagon), a ne intuicija.I ja sam. Kada mi počnu crijeva da krče, znam da moram jesti!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
To o čemu ti pričaš je instinkt (nagon), a ne intuicija.I ja sam. Kada mi počnu crijeva da krče, znam da moram jesti!
Povoditi se za intuicijom je vrlo opasna stvar. Mnogi ljudi su opsjednuti kojekakvim predznacima pridajući im značaj i važnost, kao da su sigurni u njih. Na taj način, ako su predznaci "loši", bez ikakvog stvarnog, a još manje izvjesnog razloga, kvare svoje raspoloženje i pozitivnu energiju.To o čemu ti pričaš je instinkt (nagon), a ne intuicija.
Povoditi se za intuicijom je vrlo opasna stvar. Mnogi ljudi su opsjednuti kojekakvim predznacima pridajući im značaj i važnost, kao da su sigurni u njih. Na taj način, ako su predznaci "loši", bez ikakvog stvarnog, a još manje izvjesnog razloga, kvare svoje raspoloženje i pozitivnu energiju.
Sve do jednom!Imam dosta izrazenu intuiciju i oslanjam se na nju. Nikada me nije izneverila.
Kada u glavi postaviš pitanje, ti u stvari nesvesno postavljaš pitanje svojoj podsvesti i verovatno si sve vreme skoncentrisana na to. Posle izvesnog vremena se opustiš, međutim podsvest i dalje traži odgovor, tako da odgovore možeš dobiti iz raznih izvora(TV, kroz razgovor prijatelja, na ulici...). To se dešava i meni..., ali ne umem da dobijem odgovor za ono što me stvarno zanima...na žalostMeni se nesto drugo desava,mozda je povezano sa intuicijom a mozda i ne.
Nekad mi se u glavi rodi pitanje,razmisljam o odgovoru,ne znam ga i posle par minuta na tv, u novinama ili u nekom razgovoru dobijem odgovor na isto.I svaki put se iznenadim kad mi se to desi.
I jos nesto,kako biste vi okarakterisali situaciju da kada mislite da ce se nesto 100% desiti a to se ne desi se i obrnuto?Kontra intuicija ili sta?