Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
To nije dokaz. Vidiš da si uveo svoju nauku. Jer da bi dokazao nedelju moraš dokazati ukidanje subote a toga nema nigdje. Sva skupljanja nedeljom su objašnjena zbog čega. Dalje pedeset. nije niakkav zvaničan početak rada. Niti je Petar poglavar crkve.Nisam saiguran da si pročitao šta gore napisah inače nebi usledilo o pitanje.
Prvi dan je imao svoje mesto u prazniku Pedesetnice i na taj dan je Petar vlašću-kjlučevima otključao crkvu.Crkva uzima taj dan na zbog stvaranja već zbog vaskrsenja i Pedesetnice.
Nije problem u danu već u učenju.Kad to kažem onda treba biti jasno da tvrdnjom kako je prvi dan zapravo ŽIG ZVERI što govori kako je tvorac tog dana zver i ko u dan zverin odmori prima zverino obeležje je jako opasno učenje.
A onda uz to stiže kao sled događaja i HULA jer MNOGI koji odmaraju nedeljom su obraćeni ljudi i uzorniji od onih što ovako uče čemu sam svedok.I kad neko što ne odmara subotom primi od Duha Svetog dar učenici sa tim gradivom prihvataju ono što im je servirala jedna žena kao satanin teren i dovodi svoje sledbenike na put bez povratka koji se zove HULA NA DUHA SVETOGA jer kao što Isus darom isceljenja i isterivanja demona Duhom Svetim čini tako i ovi Duhom Svetim govore i čine.
Moj dom i ja odmaramo subotom i nemam problem oko toga jer je to vremenski okvir koji je Bog od postanja ostavio.Ali ne mogu smatrati vernike koji prvim danom proslavljaju Isusov vaskrs otpalim.Šta bi bilo sa izjavom da je crkva prvi dan proglasila kao praznik Pedesetnice koji je crkvu ustanovio i potvrdio da li bi i onda bio obeležje zveri?
Mislim da je veliko zlo ta žena nanela svojom izjavom jer su i apostoli se okupljali ne na rad već na propoved i učenje prvog dana što je praktično bio odmor i radost, da li i oni primiše obeležje zveri i koga ona uopšte smatra za zver kad tvrdi da je PRVI DAN obeležje zveri...ko stvori to svoje obeležje?