Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ne, kolega dragi
ti sam sebe varaš
Pavao i Barnaba su odavno kršćani
jesi li oni zajedno subotom ??
hajde dobro razmisli drugi puta prije nego što pišeš
S kim? S kim su Pavao i Barnaba zajedno subotom? Ili mi hoćeš reći kako su se Pavao i Barnaba subotom u sinagogi sastali na Euharistiju (lomljenje kruga) a onda navalili unutra oni tamburaši s trzalicama.
Adriane, gdje ti nađe onog malog debelog što se valja i smije. Daj mi ga posudi da se izvaljam i ismijem.
Nije lepo smejati se na forumu o religij, to je neoziljno.
Treba pristupiti ozbiljno temi, sem u izuzetnim slucajevima..
Hriscani su se sastajali nedeljom na euharistiji , jedino to i pise u bibliji.
Pa vama i jeste ozbiljna nauka smiješna, jer da nije vi bi je prihvatili.
zdrav razum govori, da je Pavao zajedno sa Barnabom i Duhom Božjim u dan subotnji
a za Barnabu sada i ti već znaš ....
gdje su dvojica, tu nema samoće
Jao vama koji se sada smijete: jadikovat ćete i plakati!
Evanđelje Luka 6:25
Zaista, zaista, kažem vam: vi ćete plakati i jaukati, a svijet će se veseliti. Vi ćete se žalostiti, ali žalost će se vaša okrenuti u radost.
Evanđelje Ivan 16: 20
svijet - su nepokajani stanovnici u kojima nema Duha Svetog i ljubavi Spasiteljeve
to su svi antikristi, neprijatelji Evanđelja
njihovo je srce prazno i potamnjelo
Svoje dokaži Biblijom a ne blaćenjem adventista i EGW.Ti si pomalo i u pravu. Znam ja da se radi o izuzetno ozbiljnoj nauci kojom ste ti i spedy istražili i otkrili kako su se Pavao i Barnaba (kršćanski dvojac) subotom krišom sastajali u sinagogi na Euharistiju, a onda bi nahrupili oni tamburaši i u pravilu natamburali Pavla. Rekoh, ozbiljna je to nauka, ali vjeruj da me toliko trese smijeh kad se sjetim ovih tamburaša da mi i ta ozbiljna nauka ispada iz ruku.
Znam, evo baš rekoh tripi koliko cijenim ova ozbiljna istraživanja vas dvojice. Ali tamburaši, oni me zasmijavaju.
Ellen White je drugima zabranila alkoholna pića i u najmanjim količinama, a sama je krišom pila. Ja sam siguran da bi i ti, kao Ellenin poklonik, drugima zabranio smijati se a sam bi se krišom smijao.
Takve je Bog odbacio još 22.10.1844. Zar ne znaš to.
Svoje dokaži Biblijom a ne blaćenjem adventista i EGW.
I gdje to dokazuje nedelju?Koje, da su svetog Pavla tamburali? Pa evo ti:
2 Kor 11,23-25: U naporima - preobilno; u tamnicama - preobilno; u batinama - prekomjerno; u smrtnim pogiblima - često. Od Židova primio sam pet puta po četrdeset manje jednu. Triput sam bio šiban, jednom kamenovan ....
Evo pa vidi. Znam ja da tebi sveti Pavao nešto ne "miriše", brlja nešto o čovjekovoj duši, ali valjda mu je ovo za vjerovati.