Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Kad bih ja znao (mislio) da će se i Jovan i desetine drugih koji ovdje dođu i čitaju vratiti Istini koja je u Kristu Bogu i Kristovoj crkvi, ako prestanem pisati, ovo bi bio moj posljednji post. Sve mislim, pa dat će Bog da ljudi (slijepci) konačno progledaju napišem li nešto još jedanput.
Moze biti od koristi kada ti neko kaze i pomogne (meni da nisu govorili ne bih se izvukao), ali to je ipak proces koji sam moras proci, jer to su muke, kada ti se svet raspada bukvalno.. Retko ko ovo moze podneti.. Zavisi od iskrenosti i spremnosti da se prihvati istina, mnogi pogresno pomisle da su dovoljno spremni i ponozni da prihvate ono sto im Bog ima dati, ali zapravo nisu, bio bi to preveliki sok za njih.. Zato Bog ne otkriva takvima, zbog njih samih i njihovog zdravlja.. Postoji mogucnost da covek izgubi i razum kada dozivi toliki nalet informacija.. Zato ih ostavlja da veruju zabludi, jer istinu ne mogu ni podneti, sami sebe zavaravaju i ubedjuju u laz, a to pokazuje da nisu spremni! Neki cak iskreno zele Boga i istinu, ali nece to dobiti zbog zdravlja i soka koji bi potom usledio, ili ce istinu dobiti postepeno u drugo vreme, kada budu spremni..
To su uzasne muke, neki povracaju, neki se zatvore mesecima u kucu i ne izlaze, neki placu, neki i polude kada saznaju koje su sve lazi verovali. Strasno je, zato ne treba insistirati, jer samo jaki to mogu podneti, izuzetno duhovni (jer Isus mora da leci dusu takvih), a slabi ovo ne mogu podneti.. To je program koji treba srustiti.. Neprijatelj djavo zaista unistava um..
Ne treba se ljutiti na Jovana, covek trenutno nije spreman, mozda ce biti jednog dana ili ce mu Bog postupno otkriti, to zavisi od brojnih faktora..
Ovo iz iskustva govorim, pakao sam prosao, posebno sa Jehovinim Svedocima, i to je ravno egzorcizmu.. Nije cudo sto mnogi tvrde da se tu radi o posednutosti, mozda se i radi, nisam u stanju da tacno odredim, ali je oslobodjenje takvo, da te kida i lomi.. Sto je neko napisao (i ja isto osecam), danas kada vidim neki njihov casopis ili knjigu, ja se ne osecam dobro, uhvati me neka muka i povraca mi se. Znaci, to su posledice.. Jedino bas kad moram zbog drugih, uzmem knjigu, da im pokazem..
A Jovan, eto otide i prihvati tu nauku, poricuci Sina Bozjeg. Neka mu se Bog smiluje!
Poslednja izmena: