Da li slaviti subotu ili nedelju

Učlanjen(a)
06.03.2016
Poruka
175
Taramana, lupas neprestano ono sto ti nije poznatu.
Dobar si kriticar ali su ti izjave neistinite. Ako tako nastavis propast ti je neminovna.

Učlanjen(a)
08.07.2016
Poruka
9
Saturday - Saturn, Satan, broj 6 kao broj životinje koja ima ekstremitete, glavu i rep.

Sunday - Sunce, Sin, broj sedmice kao broj poluanđela ili polučovijeka, ili samo Sin numerički kao trojka, ili trojstvo.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Subota je sedmi dan u sedmici, i nema veze sa ljudskim nazivima i karakteristikama koje je covek pripisao bilo kom danu u sedmici.
To je Bogom odabrani dan odmora.

Učlanjen(a)
08.07.2016
Poruka
9
Bog je sve, pa i svaka ljudska misao, i ona dobra i ona ne baš lijepa. Ikad čuo za grupu Black Sabbath? Nema slučajnosti, Subota je vrlo poštovana u svijetu okultizma. Govori ti neko ko i jeste sa te druge strane godinama, pa i deceniju unazad.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Taramana, lupas neprestano ono sto ti nije poznatu.
Dobar si kriticar ali su ti izjave neistinite. Ako tako nastavis propast ti je neminovna.

Vid njega,otkudti ovde kukavče?
Baš fino,sad konačno imamo plaćenika koji će opravdati nepravedni dobitak i ARGUMENTOVANO dokazati kao je Artarkserks PRE Kira izdao dekret o gradnji jer on nije šarlatan koji će vam reći da lupate to mogu samo oni što ništa neznaju sem toga da kažu već će učena glava to sad pokazati.
Hajde mališa dve koske stižu samo daj dokaz i popustiću ti povodac,dakle kako glasi dokaz:

LJUDI,ako i ovog puta pobegne ne dajući dokaz ja ću vas kriviti jer ga stalno dekoncentrišete i čovek se pogubi...ćutite malo da se čovek sabere pa će dati odgovor trebate ga razumeti on ja Adventista a to je otežavajuća okolnost zato molim za tišinu zbog koncentracija....,,izvoli bracika počni se sabirati pa nam daj dokaz,evo bio sam tih,, ..............................................................................

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Sotona smišlja šta god želi, ali je istina jedna i u Bogu utvrđena.

A recimo - zašto ti nosiš nadimak LUCIS, po Luciferu Sotoni?

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Sotona smišlja šta god želi, ali je istina jedna i u Bogu utvrđena.

A recimo - zašto ti nosiš nadimak LUCIS, po Luciferu Sotoni?

Zašto provociraš sestru,eno Marka je oduševila a tebi smeta ovo smeta ono...idi na livadu po užinu i ćuti.
A ti kao znaš šta je istina...da ti je veštica rekla da krave lete i to bi tebi bila istina,ništa ti neznaš.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Taramana, iznosiš neistine o mojim pobudama da bi se nekome dodvorio.

Ja nisam nikoga provocirao, već je to bio moj komentar iz razloga što je osoba dala neka upoređenja, pa sam u njenom nadimku video sličnost, jer Lucis asocira na Lucifera.

Može biti da se zove Lucija, ili je imala neku drugu asocijaciju, nije bitno.

U svakom slučaju moje pobude nisu onakve kakve si ih predstavio.

Dotičnoj u svakom slučaju poštovanje i pozdrav!

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Dotičnoj u svakom slučaju poštovanje i pozdrav!

Tako,sad su joj se braća pokazala.

Jel video neko onu nesreću od lopova Maričela nestade čovek a baš je hteo da odgovori na Biblijski tekst o Artarkserksu i eto...uvek mu se desi nestanak kad treba odgovarati zato Bora Čorba peva o tim ponavljačima koji nikad ne mogu da se nauče samim tim ni da odgovore pa onda uzmu iz kuhinje pamflete i lepe o ispaši a i šta bi goveče drugo moglo raditi.

Natrag