Kad vec raspravljate koji dan treba slaviti, kao sabat, da li ubijate one koji ga ne slave? Mislim, tako pise u bibliji...
Da ubijamo, ti si sledeci na redu! Jesi li zadovoljan sto neces dugo cekati?
Pazi, ko smo mi da bilo kome sudimo ili da unistavamo neposlusne Bogu. To nije nas posao, a kako ce Bog suditi prestupnicima Njegovog zakona to je jano napisano samo citaj i pazi se! Za sada samo toliko.
Sve najbolje
Alo bre
pa vi ste odlutali od teme.
Tema je da li treba slaviti subotu ili nedelju,a mozda i ponedeljak.
Nedelja se u hriscanstvo uvukla na kukavicja vrata ,jer je to dan Boga Sunca.Izgovor je bio Isusovo vaskrsenje u "nedelju".
Ipak takvi su zaboravili da broje dane od Isusove smrti do vaskrsenja.Po takvima ispade da je Isus bio samo jedan dan u grobu.
Mnogo logicnije je da je Isus vaskrsnut u ponedeljak. Posto su Isusa nezakonito sudili i ubili u petak (na Pashu),verovatnoi su dodali neradni dan na nedelju,i prvi radni dan posle sabatnog praznika bio je ponedeljak.
Subota ili sabat 15 nisan je bio dupli iz osnovnog razloga,jer je bio i subota i prvi dan praznika presnih hlebova koji je takodje neradni dan.
Sta vi mislite da li je 15 nisan neradni ili radni dan.Sta mi radimo kad nam se ukrsti praznik sa neradnim danom?(naprimer 1.januar sa nedeljom).
Samo Isusovim vaskrsenjem u ponedeljak se Ispunjava Isusovo prorocanstvo o tri dana i tri noci u grobu.(naravno ne doslovnih 72 sata).
Rise, mani se tih predpostavki, "logike" i tolikog lutanja a zasto se ne drzis Bozje reci?
Zar ti ne verujes u ono sto pise? Da li si ikad procitao Matej 27. i 28. poglavlje?
Lepo je napisano da je Isus bio razapet u petak, Da li se slazes?
Pa onda pise: "A Posle subote na ositak prvoga dana sedmice..."
I deca znaju koje je prvi dan sedmice po Bibliji.
Iz koga razloga vi Jehovini svedoci zelite da dokazete da Isus nije vaskrsao iz groba u Nedelju?
Citaj smao onako kako pise a mani se vsojih fantazija.
Poslednja izmena od urednika: