Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Samo one u kojima su uvrede!Ti zapravo citas sve postove?
Ne upotrebljavajte uvredljive izraze u raspravama!
Kako znas u kojima su uvrede?Samo one u kojima su uvrede!
"U prvi dan nedelje sabrase se ucenici da lome hleb".
Jednostavno. Kulturnije je, civilizovanije i na kraju inteligentnije, ne upotrebljavati u takvim slučajevima izraze: Lažov. nego softiciranije izraze koji to isto znače, - ako se to baš mora reći. S druge strane, moje je mišljenje da treba biti vrlo oprezan kada se neko kvalifikuje lažovom, jer nečija uvjerenja nisu laži za onoga koji tako vjeruje. I na kraju, baš je lijepo čitati vaše rasprave, među kojima ima zaista kvalitetnih tekstova..., sve dok se ne pojave uvrede koje obezvređuju tu kvalitetu i svode je na prosječnost uličarske svađe.Nije lijepo koristiti uvredljive izraze, ali što s onima koji iznose notorne neistine s namjerom da optuže i nasrnu na dostojanstvo drugih?
Namirišem ih! To je dugogodišnje iskustvo....Kako znas u kojima su uvrede?
Pa ja sam Hrista sarkasticno nazvao lazovom.Jednostavno. Kulturnije je, civilizovanije i na kraju inteligentnije, ne upotrebljavati u takvim slučajevima izraze: Lažov.
Neko ne veruje u cinjenice, oni izvrcu Istoriju, a ne religiju, bave se istorijom koja se vodi cinjenicama, kad je u pitanju tumacenje tu je moguca manipulacija, ali kad je u pitanju istorija onda su u pitanju cinjenice.nego softiciranije izraze koji to isto znače, - ako se to baš mora reći. S druge strane, moje je mišljenje da treba biti vrlo oprezan kada se neko kvalifikuje lažovom, jer nečija uvjerenja nisu laži za onoga koji tako vjeruje.
Namirisati uvrede, a ne citati sve tekstove bi bilo zapanjujuce, ili pak znas do kog je dela rasprava stigla pa ocekujes uvrede.Cinjenica jeste da da oni ne citaju ceo tekst vec iznose stvari u koje slepo veruju i imaju alergiju na argumente, psotavis im pitanje akos te crkva Hristova zasto vas ne gone?Namirišem ih! To je dugogodišnje iskustvo....