Da li postoji religija u kojoj postoji istina ?

Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
535
Naravno da postoji! Jedini koji imaju istinu su Jehovini svedoci! To je vrlo lako i jednostavno utvrditi!

;)

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
Naravno da postoji! Jedini koji imaju istinu su Jehovini svedoci! To je vrlo lako i jednostavno utvrditi!

;)

;)
po čemu? temelj nije na apostolskoj krštenju već na nikeji i trojstvu u itutle mesto u ime! posvećenje na nuli!
ako nisi opet narezana ploča ili ced,uzdam se da ćeš dati ozbiljniji dokaz,osim papagajskog slogana mi smo pravi.

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555

;)

Nitko nikad nije ni posumnjao da ste jedini koji imaju istinu. Kad bi rekli da je mleko crne farbe, svi bi vama poverovali.
Pazite samo da uistinu ne padnete sa vaše "kule stražara", jer ako svi popadate, opet će ceo svet morati da živi u sopstvenim "lažima", kao i vekovima prije vas - jehovaca, koji kad ste postali pre malo vremena, sve nas ostale prosvetleli "svojim istinama", koje su toliko svetle da su neke čak i zaslepljele. Neki od vas su već toliko oslepljeli da ne mogu da pronađu sopstveno obitavalište, pa stalno, koliko su zaslepljeni vašom istinom, zvone i lupaju po tuđim vratima, ne mogu da pronađu sopstvena.
Ja se vama, jehovcima, svaki puta obradujem kad pozvonite na moja vrata. Radujem se samo kratko,dok ih ne otvorim,jer uvek prvo pomislim da mi došao u posetu netko tko mi je drag. Zbog toga vas, lično, ne smatram lošim, jer me mnogo puta obradujete, barem na nekoliko sekundi. Sve vas mnogo volim, tako dugo dok vam ne otvorim vrata.
Vaša istina stvarno pogađa ... u zdravu pamet.

Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
Postoji to je Budizam naravno!

T
rebalo bi da znaš da pismo govori ne uzimaj imena Boga svoga uzalud. A em ga uzimate em čega ste vi brate svedoci? Ako jeste, gde su vam dela Mojsija, Ilijina i ostalih proroka? Ili imate samo praznu priču svedočku?!

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
kršćanstvo je Kristova religija, vjera, koja stoji u istini od početka do kraja
jer se temelji na Božjem Zakonu 10. zapovijedi
to je put prema Bogu, jedan jedini drugog nema

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
djelima pokazuju oni vjenici koji poštuju Božji Zakon svih 10. zapovijedi

Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
Onda ste nepismeni. Jer je Bog dao mnogo više od deset zapovesti. Ima ih na hiljade, a Moses ih je pisao 40 dana i noći na gori Sinajskoj, a jedno od njih je da je YHWH rekao da se "svako muško dete obreže osmi dan ili pogubi". Ako od vas svedoka nema obrezanih Bog mi daje za pravo da vas ladno pogubim na moje zadovoljstvo.:crazy_pit: Drugo apostolos Paja je rekao onima koji izvršuju zakon da ko po zakonu živi ako ga prekrši u joti po zakonu će biti pogubljen opet na moje zadovoljstvo. :crazy_pit: Hrist je još dodao ako pogledaš recimo tuđu cicu grešno opet si prekršio zakon. Tako da mlogo vas ide u pakao i ja jedva čekam da tamo i stignete jer vas vera Svedočka tamo sigurno vodi. Uostalom kakva vam je plata kada i drugovi Jevreji štuju zakon pa neće biti spašeni, više oni koji žive po zakonu jer je zakon dat da bi umro po njemu a ne živeo - e to je istina. I kada prekrše zakon Jevrej mora da žrtvuju jagnje čisto i bez "pbeležja" za svoj greh. Zato je Jov imao pravu klanicu jer su možda njegova deca "u srcu zgrešila" protiv Boga doslovno skoro rečeno. Doduše ja više volim neku lepu djevicu da žrtvujem na oltar Bogovima Haosa Jamatu žutom, Sliditu crvenom Bogu Krvi i Tamungazotu crnom gospodaru magije. :roll: Stvar ukusa.

Učlanjen(a)
16.12.2013
Poruka
90
Tacno tako iako pogledas neciju curu postajes gresan, ali morate da shvatite da je Bozija ljubav i bratstvo na prvom mestu,

Natrag