Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
mozda ih vidis negdje po ulici , nemora da znaci da se fizicki razlikuju od nas ,a medju nama su.
Zato što neki ne vjeruju i hoće dokaze da Bog postoji,a vjerovatno bi ti isti rekli da vjeruju da vanzemaljci postoje i ako ih niko,nikad nije vidio.Eto ti sad objašnjenje.Baš zanimljivo. Zato li tema sada nema nikakvu svrhu, volio bih znati?
Zato što neki ne vjeruju i hoće dokaze da Bog postoji,a vjerovatno bi ti isti rekli da vjeruju da vanzemaljci postoje i ako ih niko,nikad nije vidio.Eto ti sad objašnjenje.
Postoje oni koji su ih videli. Odn. tvrde da jesu, jer nije bilo drugacijeg objasnjenja za to sto su videli. Samo, sto ih vecina zbog toga smatra ludim...
Ja se vama dvoma izvinjavam,al ovde u suštini nije riječ o vanzemaljcima zato sam ovu temu i bio postavio u sekciju Religija.Eto i vas dvoje npr,vjerovat ćete u nešto što vam prezentuju neki tamo Ameri,vi ih(a za sada nema ni jednog dokaza)niste također nikad vidjeli(a vidim vjerujete u njih)al kad se povede priča o Bogu tu svi listom tražite nekakav materijalni dokaz iako je u Bibliji rečeno da to ne tražimo i da ga niko neće dobiti(pojedini ljudi dobiju nekakav dar da vrše nekakve stvari al ni oni nisu vidjeli Tvorca).proguglajte Oblast 51....malo vise procitajte o tome i onda ce vam neke stvari biti MALKICE jasnije
Naravno, kad bih verovao samo u ono što vidim ili sam video, bio bih jako siromašan čovek, duhom, znanjem... To je smešno, verovati samo u ono što sam video??? A za te "male zelene" i ako postoje me nešto i zabole, sedite u Vašem kutku svemira i uživajte...Ana_Ana , pretpostavljam da ti vjeruješ u ljubav! Kako ako je ne vidiš?!