Član
- Učlanjen(a)
- 15.07.2010
- Poruka
- 1.146
Vala jest.
i sta pas odlucuje dal je za ceo zivot smile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Vala jest.
i sta pas odlucuje dal je za ceo zivot smile3
Da li mislite da postoji ljubav za ceo zivot?
:cray:Ja znam da postoji. Vidio sam.
Primjer prvi: slučajno sam se zadesio u Dubrovniku kada je doplovio turistički brod s američkim penzionerima. Da ste to vidjeli. Ljudi preko osamdeset godina, kako se paze, pridržavaju, drže za ruke.... Jer možete zamisliti par koji zajedno ima preko 160 godina kako se pogledava i šeće držeći se za ruke.
Primjer drugi: prije dvije i pol godine sam dobio psa. Odonda sam stalno po kvartu, šećem ja njega, šeće on mene. I zapazim prošle godine jedan par u osamdesetim godinama. Popodnevna šetnja oko 17 sati nam se preklapala. On sijed, visok uspravan ko bor, još uvijek naočit muškarac, ona sitnija, sijeda, teško je hodala. Nježno ju je pridržavao, nešto joj potiho pričao i malo, malo, pa se nasmiju. Zimus ih nisam viđao, pojaviše se opet krajem proljeća. Ona se nije promijenila, ali on se pogurio, mislim da nije ni govorio, vjerovatno je preživio moždani udar. Jedva je hodao vukući noge. Šetali su puno sporije nego prošle godine, sada je ona pridržavala njega. Ona mu je potiho pričala i smješkala se, a on sve šutke.
Mislim da je ovo ogovor na pitanje teme.
A one fore s leptirićima...Nemojte biti djeca. To je opsjednutost nekom osobom. A leptirići cijeloga života? E to je već slučaj za liječenje.
Moje misljenje je da postoji.Al da ona u principu vise zavisi od muskog pola,jer zene su uvek one koje se prve i vise zalazu u ljubavi i ako muskarac tu zenu voli jako i iskreno onda ljubav moze biti za ceo zivot.Al opet kazem ovo je neko moje misljenje.
u potpunosti se slazem!nemoguca misija
nemoguca misija