Član
- Učlanjen(a)
- 19.04.2010
- Poruka
- 1.381
originalne igre ne bi kupovao i da imam para
Smorio si vise jedno 15 postova u ovoj temi si napisao da nebi nikad kupovao original igrice...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
originalne igre ne bi kupovao i da imam para
20th Century Fox snima novi film o poznatom plaćenom ubici a izveštaji govore da bi izlazak filma trebao da se poklopi sa novom Hitman igrom u serijalu.
Za budući film biće zadužen Kyle Ward koji je već napisao scenario za adaptaciju igre u film Kane & Lynch. Sva tri producenta koja su radila prethodni Hitman film, biće prisutni i u novom filmu sa Agentom 47 u glavnoj ulozi. Sajt IESB saznaje da je nova igra u serijalu, Hitman 5, planirana za kraj 2010. godine i da će Agenta 47 “odneti u potpuno novom pravcu”.
Momci, treba mi pomoc. Interesuje me gde mogu da kupim u Beogradu original igrice, da li ima mozda u Uscu i Delta city-u Mortal Kombat, i ako neko zna kad izlazi poslednji deo Hitman-a?
pa mozda decko nije trazio za PC nego za PSPoslijednji Mortal Kombat koji je izašao za PC je bio 3, a to je bilo davne 97. tako da je malo vjerovatno da ćeš ga igdje naći, a novi Hića bi trebao izaći krajem 2011.
pa mozda decko nije trazio za PC nego za PS