Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kao sto bi ljudi rekli nikad nije kasno ali nema veze obeshrabrujete me samo ce mene MOZDA starost pitati gde mi je bila mladost, ali osecam mogu da letim jos samo kada bi imao kod neke slatke devojke imao da padnem u krilo
Niste mi rekli npr, sada gde bi ste vi poceli da upoznajete ribe?
Kakav VIP clan?Prvo, da se nosiš ti u tri pičke lepe materine jer ništa nisam rekao tebi.
Drugo, zajebi da ideš po mene i da me blekaš, dva puta sam ti već prijateljski rekao.
I, treće, ukoliko nisi nepismen, mogao bi i sam da shvatiš da se reč "mladež" u kontekstu njegove rečenice odnosila upravo na ono što sam ja rekao.
I zaboravi više da ideš po mene i da mi stalno nešto prigovaraš. Ne diram te - Ne diraj me.
I, usput govoreći, kao VIP član mogao bi bar da naučiš da linkove postavljaš ispravno.
Jeli li upoznao nekog završiće se leto...
Hm... Ne znam sta hoces da kazes. Ali evo:
Nocas, draga docicu ti do tvoga praga do "krastavca u polju persuna" i dok sunce sja, dok zivim ja, volim te ja
itd itd -mogao bih do ujitru da pisem, hm... bacicu se na knjizevnost, napisacu knjigu, bice vrlo citana, pogotovo kod romanticnih devojaka, i tada ce i kisa da pada, i tada ce kapi kise da ti padnu na lice draga, a u kapima kise, videcu se ja.
E, da. Pa svi vole tu "gimnastiku" sto spominjes pogotovo na suncu zalazecem
Verujem da cu za novu godinu imati devojku. Sve te prelepe devojke, neznih ociju poput topljivih snegova u prolece, prelepe su, sve te bozanstvene Boginje me cekaju da ih sarmiram i zavedem dolinom plave lagune i nazat