Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2009
- Poruka
- 7.315
Slažem se sa tobom da su glavni mediji najbitniji(RTS,Pink,FOX itd) ,jedino oni imaju moć širokog uticaja za pridobijanje ljudi.
Međutim oni su zatvoreni za mlađe grupe i na njih dolaze samo takozvane (tačnije samozvane) " proverene vrednosti".
Neko ko je zainteresovan za dešavanja na našoj sceni lako će doći do informacija-internet, radio emisije (istina marginalizovane),koncerti -ali prvo treba da se zainteresuje a tu je uloga glavnih medija nezamenjiva.
Sve sve ali nekako nisi odgovorio šta Van Gog nudi osim te produkcije.
Budućnost našeg Rocka treba prepustiti YU Grupi .Oni drndaju jednu te istu pesmu zadnjih 30 zapravo 40. . .ma i bog je zaboravio koliko godina,istina sa sve boljom i boljom produkcijom.
I ne znam zašto si se uhvatio te produkcije pa i Ceca ima vrhunsku produkciju.
Ima tu svega i svačega što se tiče proboja na medijima ali glavna stvar je da je rock n' roll kod nas godinama gubio na kreativnosti pre svega i da se zbog toga na prvom mestu, nalazi na niskim granama. Kao i što smo zaključili i mediji imaju dobar deo krivice, jer se nisu potrudili da čitavu priču podrže.
Van Gogh je dugo gradio svoj stil i tokom devedesetih je bio pravi primer tzv studentske muzike. U ovoj deceniji se to promenilo, posle promene vlasti i ono su napravili zaokret ali je po meni previše patetike našlo mesta u njihovim pesmama. Što se produkcije tiče samo sam napomenuo sa je Van Gogh uvek bio u vrhu na domaćoj sceni, što znači da po tom pitanju nisu imali padova kao neki drugi bendovi, eto to mi je privuklo pažnju. Takođe nastupi su im uvek bili energični, ne znam kako je sad, ali su bili daleko iznad oponašanja melodija sa diska
Jesam li objasnio