Da kao što viču krv i kamenje.
Kao prvo kamenje zaista vice i krv vice!
I to je naucno dokazano, voda menja sastav kada se ispred nje pomolis! Voda pamti a zvezde emituju zvuk odnosno "pevaju" kao sto i pise u bibliji! Cestica u eksperimentalnim uslovima reaguje na covekove misli i ponasa se u skladu sa zeljom posmatraca. Sve oko nas je zivo, ono sto mi nazivamo "mrtvom materijom" nije mrtvo! Isus "zapoveda vetru i talasima" i to nije nikakva alegorija!
Isto tako nije ni alegorija kada Bog kaze:
"
Gle krv brata tvojega VICE SA ZEMLJE DO MENE"!
A na drugom nestu pise:
"
DUSA JE TELU U KRVI".
Dakle, Bog cuje "glas duse"! I to je ZIVO!
A kad govori mrtvim dusama u otkrivenju isto im kaze:
"
Da pocinu jos malo dok se ne navrsi broj brace njihove koja treba da budu pobijeni kao i oni".
Po vasoj teologiji Bog prica sam sa sobom u SZ i otkrivenju! Prica sam sa sobom kad zapoveda kisi, suncu i mesecu! Kad orlovima nabavlja hranu (detaljan opis kod Jova) , kad naredjuje vetrovima, kad govori travi i biljkama, kad zapoveda kisi da pada na pravedne i nepravedne izgleda i tada prica sam sa sobom. Isus govori sam sa sobom kad zapoveda vetrovima, talasima, gorama ili drvetu da vise ne rodi roda!
Zasto bi postojali ovakvi opisi ako postoje zakoni i ako Bog nicim ne upravlja nego je sve automatizovano? Zar bi on lagao Jova kako svim upravlja a ustvari ne upravlja?
Ma da jeste, to je sve "alegorija"!
Al malo sutra! Savremena nauka vas obara! Kad presadis srce zlocinca drugoj osobi ona sanja ubistva! Upravo zato sto je dusa telu u krvi a deo se moze preneti - Jelisej trazi od Ilije da "dva dela Ilijinog duha budu u njemu"..
Bog je svuda u svima i svime uprvlja, kao sto i rece - "
jer po njemu zivimo i micemo se i jesmo"!
Samo ste vi formalisti kad vam odgovara, alegoristi kad vam odgovara! I sve sto radite, radite da bi izvrnuli!
Slap se ne bi vratio, nego si mu ti javio da se vrati, a on namjerno došao samo zato da bi ispalo da Laodik. nije bio u pravu.
Ja Slapa ne poznajem van foruma i nemam njegov kontakt br. da bi ga zvao! A i da jesam, to samo potvrdjuje da je Laodikeja lazni prorok jer se ovaj ne bi mogao vratiti da je Bog reagovao!
Vi ste lazni!
Sa mrtvima nije, a sa demonima jeste, a ovi misle da su ostvarili sa mrtvima komunikaciju, a u stvari su sa demonima.
Ma jeste, i Bog je ostvario komunikaciju sa demonima umesto sa umrlima! A Isus prica mitove o zagrobnom zivotu isto kao i mi!