Da li je Isusov dolazak jako blizu?

MODERATOR
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poruka
6.664
питање је???
ко зна а зна да зна следи га...
човек постане свестан да зна,за разлику од других,да ли ја знам?
знам.
:)
 
Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
434
Dule abr, pogledaj malo detaljnije postove Slobadidija. Nemoj da pitaš šta je čovek hteo da kaže. On je u nekim sferama o kojima se stučniji od nas tebaju izjašnjavati. ima i njegov blog, pa malo pogledaj. Imaš da poznaš sebe sa njegovog stanovišta i njega sa sebe i njega sa njega i... Ma čudo jedno... Mi smo umovi mrava prema izjavama koje su tautološki problemi za mene koji imam samo jednu vijugu više od kokoške, koliko da ne .... po dvorištu.
 
Član
Učlanjen(a)
30.01.2010
Poruka
365
Brate mili, ako sam te ja razumeo odavde -->

Dule abr,......

Imaš da poznaš sebe sa njegovog stanovišta i njega sa sebe i njega sa njega i... Ma čudo jedno... Mi smo umovi mrava prema izjavama koje su tautološki problemi za mene koji imam samo jednu vijugu više od kokoške, koliko da ne .... po dvorištu.

hahha, :acute:

Samo nemoj da me bijes!

A sto da ne pitam :???::???::???: , ovo je forum! Sta ja sad trebam da vidi coveka ko je, sta je pa tek tad da pitam...... :dntknw:
 
Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
434
Nisi me razumeo: onaj koji je dao izavu a la Grunf, tvrdi da je Apostol Toma, Hristov brat bliznac. Njemu je to rekla, ne mogu da se setim ko, na sajmu knjiga, koja je i sama reinkarnacija ne znam koga... Ima, sve ti je on fino objasnio. Kreni po postovima, u onom o reinkarnaciji imaš link sa sve novim objašnjenjima počev od stvaranja sveta, pa do Gordijevog čvora i još finih stvari. Samo sam hteo da malo pogledaš kako čovek razmišlja pa će ti biti jasno šta je rekao. Jer meni nije jasno.
Meni su njegove izjave u stilu: ako kaniš pobediti ne smiješ izgubiti ili tko trči ne hoda...
 
MODERATOR
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poruka
6.664
ja živim u realnim sferama i bavim se istraživanjima.a čime se ti baviš prijatelju moj?
kreatori stvaraju,a ostali kritikuju.
 
Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
434
Ako me već pitate, na žalost, bavim se i te kako realnim stvarima i krećem se u i te kako realnim sferama, sa realnim ljudima, koji imaju realne probleme.
Voleo bih da mogu da dokoličarim u toj meri da mi se svako pretrčavanje mačke preko ulice i cvrkut ptice na grani postavlja kao problem i otkrovenje istine o meni samom i tralala truć.
Zato mi je i ovo ćakulanje interesantno jer mogu da odmorim mozak od tuđih problema koje moram da rešavam.
Ako sam te uvredio na bilo koji način, oprosti mi, nije mi bila namera. već sam rekao da ne mogu da razumem način na koji sebe neko doživljava kao što ti to činiš. Meni je lično ne shvatljivo da ako vidi sebe kao "nosioca glasa" ponaša se na način "e sada ću da se svađam ako mi ne verujete". Naprosto, ja to ne razmem.
 
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Isusov dolazak? Samo što nije stigao! Ateisti se ne trebaju plašiti toga dolaska. Nisu imali nikakv odnos sa Isusom, pa ga nisu mogli ni lagati! Kod teista je svar drugačija...:) Prpa...!!!
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
16.04.2010
Poruka
5
slazem se da niko nezna kada ce isus doci na zemlju osim Boga,a to nije nase da mislimo nego da se spremimo za njegov dolazak,jer mozda sidje za koji minut
 
Natrag
Top