Da li je Isusov dolazak jako blizu?

Član
Učlanjen(a)
28.12.2009
Poruka
148
зашто људи воле да умишљају???
писао сам да су сви апостоли у србији,никада нисам написао да је исус у србији...исус не долази...он је господ бог...
рекао сам да је нови месија инкарнација исусовог брата близанца - томе...
тачно знам шта говорим и пишем...а ви читајте мало пажљивије...:)
рекох да мене свети оци не интересују,и нису свеци већ су неки од њих били само мудри људи...
није све записано сада вам говорим истину...
можеш увек да питаш,ако знаш шта ћеш да питаш...
сваке среде од 16-18 часова,гоце делчева 15...
мене можеш увек да питаш и добићеш одговоре...
лако ме је наћи ...на фејсбуку стоји и мој број телефона и мејл адреса,ништа није скривено...

Cim neko misli da sve zna taj ustvari nista ne zna. yes3

Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
434
A sad malo podsećanje na moj post od pre neki dan i pričicu da svaki tren može biti Sudnji dan, uz kasnije komentare kako plašim decu:
" u petak 9 aprila u ponoć asteroid je promašio Zemlju... Otkriven je tek pošto je prošao pored zemlje..." Press, 12 april 2010 godine.
Imate detalje.
Dakle, pitanjce glasi: kad smo svesni da svaki čas može biti i poslednji, šta nam je činiti?

Član
Učlanjen(a)
12.09.2009
Poruka
511
A sad malo podsećanje na moj post od pre neki dan i pričicu da svaki tren može biti Sudnji dan, uz kasnije komentare kako plašim decu:
" u petak 9 aprila u ponoć asteroid je promašio Zemlju... Otkriven je tek pošto je prošao pored zemlje..." Press, 12 april 2010 godine.
Imate detalje.
Dakle, pitanjce glasi: kad smo svesni da svaki čas može biti i poslednji, šta nam je činiti?

Ovde vidim veliki strah od smrti. To je moje lično mišljenje i ne napadam te niti ti se podsmevam, samo iznosim svoj stav i ništa više. Ako tako počneš da živiš, konkretno sa tim pitanjem, svaki dan će ti biti prošlost (‚‚šta li sam onomad zgrešio") ili budućnost (‚‚šta ću preduzeti da se nešto loše ne desi") a nikada ne bi bio sadašnjost ili sadašnji trenutak.
Moj odgovor bi bio (izgledao kao da ti se rugam, ali u opšte nije tako stoga te molim da se nenaljutiš): Pomolio bih se za spasanje svih i otišao da kupim hleb.

Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
434
Upravo to! Svaki dan mi to i radimo, a ovde filozofiramo o Drugom dolasku. Poentu si lepo rekao: naprosto treba živeti i činiti dobra dela a za ostatak imate citat u završnici filma "Smisao života Monti Pajtona".

Član
Učlanjen(a)
12.09.2009
Poruka
511
Upravo to! Svaki dan mi to i radimo, a ovde filozofiramo o Drugom dolasku. Poentu si lepo rekao: naprosto treba živeti i činiti dobra dela a za ostatak imate citat u završnici filma "Smisao života Monti Pajtona".

Joooj Hvala dragom Bogu da neko prihvata tuđe mišljenje i vidi dublju poentu ‚‚svetih otaca i svetih spisa". Mislim, stvarno svaka čast Aleksije!!!!!!!:):):):)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.01.2010
Poruka
365
Ja sam pravoslavac, i sve(pravoslavce) podrzavam sto se do sad rekli....

Samo ima da kazem da ste se mnogo udaljili od teme...

Kada ce se ISUS pojaviti, na to ne mogu da odgovorim...!!!

I samo da ispravim neke, video sam u postu pise SIMBOL VERE, nije simBol nego
SIMVOL VERE....Veliki pozdrav za moje PRAVOSLAVCE!!! :smile3

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ja sam pravoslavac, i sve(pravoslavce) podrzavam sto se do sad rekli....

Samo ima da kazem da ste se mnogo udaljili od teme...

Kada ce se ISUS pojaviti, na to ne mogu da odgovorim...!!!

I samo da ispravim neke, video sam u postu pise SIMBOL VERE, nije simBol nego
SIMVOL VERE....Veliki pozdrav za moje PRAVOSLAVCE!!! :smile3
Nema smisla vršiti diskriminaciju. Zbog toga mogu biti tužni oni koje nisi pozdravio, a ima i takvig na ovom Forumu.

Član
Učlanjen(a)
30.01.2010
Poruka
365
HAhaha, EVO JEDAN VELIKI POZDRAV I ZA OSTALE!!! A NAJVECI ZA JURIVAKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Jel sad u redu?

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
HAhaha, EVO JEDAN VELIKI POZDRAV I ZA OSTALE!!! A NAJVECI ZA JURIVAKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Jel sad u redu?
Naravno. Svi smo mi Božija djeca, zar ne? Kada Isus dođe, misliš da će birati ko je pravoslavac a ko nije? Neće sigurno.

Natrag