Da li je Isusov dolazak jako blizu?

Član
Učlanjen(a)
14.10.2009
Poruka
434
da,postoje i sekte koje tvrde bas to....a svrha takve price je da ljudi budu prevareni od slatkorecivog antihrista koji ce im bas to "blagostanje" (ali samo praznim obecanjima i pricama-bas kao zuti kod nas) nuditi samo ako njega prihvate za vladara sveta....i udju u taj njegov "savrseni" sistem....

da li sam ja pogresno razumeo ili si ti mene ovde nazvao sektasem?! Na blagostanje sam mislio povratak ljudi pravoslavlju posle unistenja antihrista. Ja sam verovatno nesto pogresno shvatio o ovom delu od veroucitelja, kad je skoro negde ovo pominjao. Ja se ne obazirem mnogo na to kad ce doci ko, jer sto se mora zbiti zbice se. Tako da ne razmisljam mnogo o ovome. Mislim da je mnogo pametnije da ocistim dusu od necistoca koje su u njoj nego da razmisljam o ovome.

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
Pošto su jehovni svedoci postali crkva, oni sad mogu legitimno (kao da im je neko do sad branio) da nam ovde objasne stav kako je Hrist došao već 1914.
Ipak je tema Drugi dolazak.

Mogu i braća i sestre adventisti sedmog dana (subotari), da to malo pojasne....i neki njihovi utemeljivači verske zajednice su se bavili računanjem...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
08.02.2010
Poruka
196
da li sam ja pogresno razumeo ili si ti mene ovde nazvao sektasem?! Na blagostanje sam mislio povratak ljudi pravoslavlju posle unistenja antihrista. Ja sam verovatno nesto pogresno shvatio o ovom delu od veroucitelja, kad je skoro negde ovo pominjao. Ja se ne obazirem mnogo na to kad ce doci ko, jer sto se mora zbiti zbice se. Tako da ne razmisljam mnogo o ovome. Mislim da je mnogo pametnije da ocistim dusu od necistoca koje su u njoj nego da razmisljam o ovome.

zapravo sam rekao da postoje sekte koje te stvari tvrde ali nisam imao nameru tebe da nazivam sektasem...slazem se da je najbitnije cistiti sebe od necistoca jer u cemu nas Gospod zatekne u tome ce nam suditi....ali pricom o nekakvom materijalnom blagostanju ce i antihrist zavesti mnoge i prevariti ih da prime njegov zig cija je uvertira nesumnjivo biometrija....sto se tice duhovnog blagostanja ono je darovano hriscanima u svim vremenima....

MODERATOR
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poruka
6.683
неће исус никада доћи на земљу,бар не сада и у овом простору...гарантујем...
на земљи,у србији је инкарнација његовог брата близанца - тома...и он је нови прави месија...
и могу да вам кажем да је одбројавање до катаклизме почело...зато се покајте за све грехе из прошлих живота и почните да чините морална добра у овом животу...и одрекните се материјалног јер је оно безначајно...духовно је битно...

Član
Učlanjen(a)
18.12.2009
Poruka
372
неће исус никада доћи на земљу,бар не сада и у овом простору...гарантујем...
на земљи,у србији је инкарнација његовог брата близанца - тома...и он је нови прави месија...
и могу да вам кажем да је одбројавање до катаклизме почело...зато се покајте за све грехе из прошлих живота и почните да чините морална добра у овом животу...и одрекните се материјалног јер је оно безначајно...духовно је битно...

BRATE TI ZAFRKVAS SAMOG SEBE,PRIJE PAR DANA SI PISAO DA JE ISUS VEC U SRBIJI wacko2 A SADA PISES DA NIKADA NECE DOCI...DAJ ILI SE SABERI,NE PRICAJ GLUPOSTI ILI RAZGULI!

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
28.12.2009
Poruka
148
@Slobadidi a jel se zna gde u Srbiji je taj Toma i apostoli. Bas bih voleo da odem da ih pitam neke stvari.

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
U Sv. Pismu Bog je kazao:

1. Šta je svet, odkuda je, zbog čega postoji, čime će se završiti
2. Šta je čovek, odkuda dolazi, kuda ide, iz čega je, radi čega je, čime će se završiti
3. šta su životinje, šta biljke, čega radi su, čemu služe,
4. šta je dobro, odkuda je, čemu vodi, radi čega je, kako se stiče,
5. šta je zlo, odkuda je, kako postoji, zbog čega postoji, čime će se završiti,
6. šta su pravednici a šta grešnici, kako se od grešnika postaje pravednik, i od pogorđenog pravednika – grešnik, kako se služi Bogu a kako đavolu, sav put od dobra do zla, od Boga do đavola
7. SVE – od početka do kraja, sav put čovekov od tela do Boga, od začeća do vaskrsenja iz mrtvih,
8. Šta je istorija sveta, istorija neba i zemlje, šta istorija čovečanstva, njihov put, cilj i završetak.

Uopšte, Bog je u Sv. Pismu, kazao sve što je ljudima TREBALO kazati!

Ava Justin Popović

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poruka
6.683
зашто људи воле да умишљају???
писао сам да су сви апостоли у србији,никада нисам написао да је исус у србији...исус не долази...он је господ бог...
рекао сам да је нови месија инкарнација исусовог брата близанца - томе...
тачно знам шта говорим и пишем...а ви читајте мало пажљивије...:)
рекох да мене свети оци не интересују,и нису свеци већ су неки од њих били само мудри људи...
није све записано сада вам говорим истину...
можеш увек да питаш,ако знаш шта ћеш да питаш...
сваке среде од 16-18 часова,гоце делчева 15...
мене можеш увек да питаш и добићеш одговоре...
лако ме је наћи ...на фејсбуку стоји и мој број телефона и мејл адреса,ништа није скривено...

Član
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
1
Po meni nije. Isus Hrist, ako je i postojao, bio je čovek od krvi i mesa, ređen od Marije i koga je, iz opravdanih razloga za nju, ubedila da je Božiji sin.A citati iz Biblije nisu pisali svedoci događaja već ljudi posle 100 godina i mnogo puta su prepravljani pa im ne treba apsolutno verovati.

Slazem se sa tobom

Natrag