Član
- Učlanjen(a)
- 25.12.2012
- Poruka
- 1.901
e jesi se uhvatio i sad misliš time srušiti vjeru, kršćansku
pa to nije uspio ni lucifer koji je neusporedivo veći jaći i moćniji od svih ljudi zajedno
istina je da točno to i piše u lukinom evanđelju
ali je istina i to da Isus nije misllio tamo samo na židove iz onog vremena
nego je mislio na cijeli grešni ljudski rod
naravno da tebi to nije prihvatljivo
jer ti ne tražiš dokaze da bi bio vjeran, prihvatio kršćansku vjeru
nego ti tražiš razloge, saučesnike u nevjeri,
pričaš, tvrdiš kako laže Spasitelj ili evanđelist a za to nemaš nikakav čvrsti argument
e pa što se više budeš trudio, ustrajao bacati sjeme sumnje na Sveto Pismo da li je istinito budeš li rušio temelj kršćanske vjere, srušičeš samog sebe
na kraju u sudnji dan, nečeš se moći žaliti ni na samog sotonu ako budeš izgubljen
nečeš ga moći okriviti da je on kriv ako ti budeš stajao kriv pred Bogom za svoja djela i zbog njih nečeš moći u kraljevstvo nebesko
jer sotona če pilatovski oprat ruke i reći svim nepokajanim grešnicima *ko vas šiša*
kad su vam Božji sluge govorili istinu niste htjeli slušati, nego ste slušali mene i moja djela činili
e pa sad trpite kaznu jer ste pravedno osuđeni i nema više vremena ni za pokajanje ni za spas
priznaće da je on izgubljen i proklet već 6000g. i za njega nije bilo nikakve šanse da se spasi jer on je donio konačnu odluku da neče služiti Jehovi
tvrdio je da Jehova nije pravedan, a za to nije iznio nijedan argument
a vi ljudi vi ste se mogli spasiti da ste poslušali sluge Božje dok su vam govorili
isto tako piše u knjizi otkrivenje
anđelu crkve u efezu napiši...., pa onda smirna, pergam, tijatira, sard, filadelfija, laodiceja
nas posebno zanima laodiceja jer je to 7 period kršćanske crkve
tih 7 gradova su bili u maloj aziji, turskoj ali se poruka ne odnosi na njih
nego na cijelu kršćansku crkvu 7 perioda
ako bi tumačili doslovce anđelu crkve u laodiceji napiši
onda bi izgledalo da se govori nekom od sluga u tom gradu tada
ali ako se pravilno tumači, a kršćani znaju originalno tmačenje
onda se ta poruka odnosi na Božje sluge u današnjem vremenu
anđeo crkve u laodiceji su adventisti i jasno piše šta če učiniti sa njima
rekao sam da ima ovdje nevjernih ljudi koji nebi vjerovali ni da sam Bog siđe sa neba i govori im istinu i nisam pogriješio
a tebe sam izgleda predobro pročitao
za šta češ se sljedeče uhvatiti da rušiš ugled Svetog Pisma, Božjeg Sina i samog Boga
ja već pretpostavljam
Bog cijeni i poštuje svačiji izbor
pravednima daje snage vjere da idu dalje u istini
a nepravednima daje što god žele da sljede svoje grešno srce i ne brani im razloge za nevjeru
pa to nije uspio ni lucifer koji je neusporedivo veći jaći i moćniji od svih ljudi zajedno
istina je da točno to i piše u lukinom evanđelju
ali je istina i to da Isus nije misllio tamo samo na židove iz onog vremena
nego je mislio na cijeli grešni ljudski rod
naravno da tebi to nije prihvatljivo
jer ti ne tražiš dokaze da bi bio vjeran, prihvatio kršćansku vjeru
nego ti tražiš razloge, saučesnike u nevjeri,
pričaš, tvrdiš kako laže Spasitelj ili evanđelist a za to nemaš nikakav čvrsti argument
e pa što se više budeš trudio, ustrajao bacati sjeme sumnje na Sveto Pismo da li je istinito budeš li rušio temelj kršćanske vjere, srušičeš samog sebe
na kraju u sudnji dan, nečeš se moći žaliti ni na samog sotonu ako budeš izgubljen
nečeš ga moći okriviti da je on kriv ako ti budeš stajao kriv pred Bogom za svoja djela i zbog njih nečeš moći u kraljevstvo nebesko
jer sotona če pilatovski oprat ruke i reći svim nepokajanim grešnicima *ko vas šiša*
kad su vam Božji sluge govorili istinu niste htjeli slušati, nego ste slušali mene i moja djela činili
e pa sad trpite kaznu jer ste pravedno osuđeni i nema više vremena ni za pokajanje ni za spas
priznaće da je on izgubljen i proklet već 6000g. i za njega nije bilo nikakve šanse da se spasi jer on je donio konačnu odluku da neče služiti Jehovi
tvrdio je da Jehova nije pravedan, a za to nije iznio nijedan argument
a vi ljudi vi ste se mogli spasiti da ste poslušali sluge Božje dok su vam govorili
isto tako piše u knjizi otkrivenje
anđelu crkve u efezu napiši...., pa onda smirna, pergam, tijatira, sard, filadelfija, laodiceja
nas posebno zanima laodiceja jer je to 7 period kršćanske crkve
tih 7 gradova su bili u maloj aziji, turskoj ali se poruka ne odnosi na njih
nego na cijelu kršćansku crkvu 7 perioda
ako bi tumačili doslovce anđelu crkve u laodiceji napiši
onda bi izgledalo da se govori nekom od sluga u tom gradu tada
ali ako se pravilno tumači, a kršćani znaju originalno tmačenje
onda se ta poruka odnosi na Božje sluge u današnjem vremenu
anđeo crkve u laodiceji su adventisti i jasno piše šta če učiniti sa njima
rekao sam da ima ovdje nevjernih ljudi koji nebi vjerovali ni da sam Bog siđe sa neba i govori im istinu i nisam pogriješio
a tebe sam izgleda predobro pročitao
za šta češ se sljedeče uhvatiti da rušiš ugled Svetog Pisma, Božjeg Sina i samog Boga
ja već pretpostavljam
Bog cijeni i poštuje svačiji izbor
pravednima daje snage vjere da idu dalje u istini
a nepravednima daje što god žele da sljede svoje grešno srce i ne brani im razloge za nevjeru