to ti mislis draga moja ali ne poznajes pisma sta kazu na zalost bog je glava kristu ne zaboravi
Tako je, a ko je veći DUH ili TELO?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
to ti mislis draga moja ali ne poznajes pisma sta kazu na zalost bog je glava kristu ne zaboravi
Nema potrebe.Dakle , ako bas hoces mogu ti odgovoriti i to detaljno na taj post. Jel Hoces?
Da, tacno je.Očigledno ne želiš čuti šta sam rekao.
Da li je tačno da se Petar odrekao Isusa tri puta?
Da li je tačno da su APOSTOLI pitali kad će Isus da sedne kao car i oni sa njim U ONO VREME?
Da li su oni razumeli šta im Isus govori ili su uvek bili začuđeni?
Da li su pitali da im pokaže Oca zato što su znali da je Isus Otac ili iz dosade pitaju?
Da li Pavle u početku službe sebe veliča kako ni po čemu nije manji od SLAVNIH APOSTOLA?
Da li su oni ptravili greške u vreme kad ih je Isus slao?
Ti tvrdis nesto sto apostoli nisu, zato tako i rekoh.Ako znaš šta piše onda ćeš videti da sve što rekoh stoji i nemoj mi molim te ubacivati ono da ja smatram sebe iznad apostola to nije u redu. Ali je činjenica da su oni grešili i da su vremenom rasli.
Ne mislim tako.Zar ti misliš kad dođe Duh Sveti u čoveka da je čovek ne pogrešiv....to nije tako zato što nam je i dalje dozvoljena slobodna volja i misao.
Ja to i negledam, vec rekoh gore. Samo da dodam mi ne treba da se obaziremo na njihove greske, vec na njihove vrline. Svima je receno pa i onima koji primise duh sveti: 'ko misli da stoji neka se cuva da ne padne'. Svi cemo mi gresiti dok smo zivi kao i oni sto su, ali to ne znaci da je temelj nauke los jer on ne zavisi od njih... ako me razumes sta sam hteo da kazem.Zato kažem da onaj ko čuje samo kako se Petar odriče Isusa i tu stane on dalje ne vidi. Onaj ko čuje raspravu ko će ići sa Pavlom a ko ne taj čuje loše stvari i ako tu stane on ne misli dobro o Pavlu.
Sin nije Otac, koliko ja vidim iz apostolske nauke, niti ga kao Oca slave. Jednu slavu daju Hrist a mnogo vecu Bogu Ocu i u potpunosti ih odvajaju i ne govore kao o jednoj licnosti ili jednom Bogu. Pricam o periodu i posle Hristovog vaznesenja.Js tvrde citatom da se kaže kako je Isus SIN i ja to priohvatam a mogu li oni prihvatiti ono iznad gde se objašnjava ko je taj Sin zapravo?
Dobro zasto ti meni onda ne odgovoris na moj drugi post?Nema potrebe.
pavle je citirao ove reci kada je Isus vec bio uskrsnut na Nebu , dakle Isus je gore bio duhovna osoba a ne telesna pa kada uzmes ove reci koje ponovo navodim onda treba da ti je jasno ko je kome glava ,Tako je, a ko je veći DUH ili TELO?
nemoj mi samo reci da je Isus u telu u duhovnom podrucju otiso , nasmejacu se uveliko
[/QUOTE)]Duh nema ni rane ni telo ni kosti i šta ćemo sa tim zapisom i onim da će ga ugledati svako tad živo oko?
to ti mislis draga moja ali ne poznajes pisma sta kazu na zalost
Tako je, a ko je veći DUH ili TELO?
Evo, reci ti ko je onaj SIN iz Isaije koji se zove OTAC VEČNI i BOG SILNI o kome je to reč da je On Bog Otac i da je silan?
Reci mi molim te koji Bog stiže za Jovanom podroniteljem?
Reci da li je Isus pokazujući sebe kao OCA rekao istinu?
Još mi reci o kojem Bogu Jovan ljubljeni učenik piše u uvodu svog jevanđelja?
Molim te nemoj izostaviti odgovore, hvala.