Član
- Učlanjen(a)
- 24.05.2010
- Poruka
- 60
Aman, zaman.....oni komentari su bili za cobi63....darvinizam...rečeno kao da je to nešto loše, pa zato upitah šta je to Darvinizam? da mi dotični objasni kako to on vidi...a možete i vi...nije problem....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Aman, zaman.....oni komentari su bili za cobi63....darvinizam...rečeno kao da je to nešto loše, pa zato upitah šta je to Darvinizam? da mi dotični objasni kako to on vidi...a možete i vi...nije problem....
nije spomenuo nista lose ali pri tom je izostavio slovo a jer pretpostavljam da je mislio ateisticki darvinizam, ako neznas sta je to, onda priupitaj ciku Googleprofesiricine spekulacije mi lice na teisticki darvinizam
Pa gdje si, brate busteru...skont'o ja sve iz prve..no se malo šegačim...
a vjerovatno i nisam najbistriji...no to je samo ''vjerovatno'' ;-)
Vidi ovako cobi je rekao: nije spomenuo nista lose ali pri tom je izostavio slovo a jer pretpostavljam da je mislio ateisticki darvinizam, ako neznas sta je to, onda priupitaj ciku Google
Samo se ti šegači...
Kad te pitaju da li ste normalni,ti in odgovori da nisi.Vidis da ni vugla ni gugla ne mogu da ti pomognu.Teisticki darvinizam je ideja da je Bog u pocetku stvorio osnovne vrste koje su se kasnije kroz milione godina razijale-evuliorale u naprednije oblike.Eto momce da ne zamaras gugla posto ne mozes vuglaMa ja ukucam teistički darvinizam, a oni me upitaju: ''Da li ste normalni?'', ja opet ukucam isto, a oni:''Da li ste mislili turistički darvinizam''...I šta ja sada da kažem, kad ni gugl nema odgovora,a ?
Big Moco nema potrebe da cekas neke mitove i legende uzmes Bibliju i citas i sve ce ti biti jasnoDa Big Moco Gospod je stvorio zemlju i sve na njoj to je moj odgovor.A ako te zanimaju neki detaljniji odgovori to ces morati da pricekas kada ti dusa krene ka Bogu a andjeli je povedu,mislim da ce ti tada sve biti kristalno jasno.