Da li i koliko vezbate?

Član
Učlanjen(a)
16.05.2009
Poruka
669
Moja disciplina je treniranje u visinu ne u sirinu.... :blum3:
 
Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
434
Ponekad, ne bas cesto,radim one iste vezbe sto sam u vojsci,plus radim zgibove sa tegovima na nogama,dosta sam izdrzljiv za jednog mrsavka, ali mislim da je 5 sati dobrog fudbala najbolja vezba :)

A da zene koje hoce da smrsaju u donjem delu tela butine,zadnjica bolje neka rade vezbe u termo trenerkama,brze se znoji i brze naslage nestaju 100% provereno imate kod zutaca da kupite trenerke 500-600 dindzi :)
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ne praktikujem teretanu jer je to ipak obaveza koja mora stalno da se poštuje. Tu je i potreba vođenja računa o ishrani...nije to za mene, išao sam krajem srednje škole ali to je sad zatvorena knjiga.
Ali s obzirom da sam igrao fudbal opstala mi je navika trčanja, tako da kad je lepo vreme redovno trčim...park, oko fudbalskog terena itd. Međutim zimi da se ne bih zapustio malo više se preorjentišem na trbušnjake...kupio sam onu spravu Ab Rocket. I da, leti, igra se basket, povremeno tenis (sjajan za razgibavanje) tu je i plivanje...mislim da je dovoljno :)
 
Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.640
Vežbam dva puta nedeljno,ranije sam svakodnevno ali u zadnje vreme zbog zdravlja mi nije preporučeno :(


Ne praktikujem teretanu jer je to ipak obaveza koja mora stalno da se poštuje
Nije obaveza ja je imam lično svoju...pa je zaobilazim u širokom luku ;)
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Kad već kreneš onda jeste obaveza...svrha je da se redovno ide, pa onda ishrana, pa reci ne alkoholu...mnogo :)
 
Član
Učlanjen(a)
10.12.2009
Poruka
5
Nije zdravo vezbati svaki dan,jer samim dizanjem tegova recimo dolazi do pucanja vezivnog tkiva,i odmaranjem i ishranaom,tj unosenjem proteina mi gradimo taj misic.Zato posle odredjenog vremenskog perioda u teretani misic postaje veci,i mi imamo vecu snagu. Za brzi napredak vazna je disciplina i jako je bitno,da se oformi ono sto najbitnije na telu a to su noge,ledja i grudi,tj.velike misicne grupe.Za njih i treba najveca pauza za odmor,recimo za ledja i do 7-8 dana.Za pocetnike je jako bitno praktikuju kruzan trening i da ne preteruju sa tezinama,da gledaju da imaju sto pravilnije pokreta ,da bi naucili da pogode misic.Postoje takozvani kruzni treninzi.Potrebno je da se radi po cetiri serije za veliku grupu misica i dve za manju misicnu grupu.Ja licno imam neki svoj program zato sto sam jos u tim pocetnickim vodama. Recimo ponedeljkom grudi biceps,sreda ledja triceps, petak ramena.
 
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Svakog dana (sem vikenda), pet kilometara biciklom, pet kilometara peške!
 
Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
Svaki dan 10000 koraka, što je oko 7 km, normale šetnje i ne mora u kontinuitetu i svako jutro imaginarno preskakanje vijače u trajanju od minut, znači ne vitlam stvarno sa vijačom nego simuliram pokretima ruke i skačem na jednoj, drugoj, obe noge...kako mi dune..
Tegove sam mrzeo i kad sam poluprofesionalno igrao rukomet... tada sam radio vezbe sa sopstvenom težinom i eventualno sa olovnim pojasevima...
Al ovo gore što sam naveo minut skakanja svako jutro i 10000 koraka svaki dan, to je zakon za zadovoljavajuću kondiciju i u poznijim godinama
 
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Ako se misli na teretanu i vezbe,onda ni malo,ali igram fudbal svakog drugog dana,sad s proleca bice i svakog dana,uvece basket,sportski sam tip,nekad sam i trenirao,tj. davno...
 
Natrag
Top