pozdrav kolega
za one koji su se kasnije uključili
rekoh već da je bijela magija:
uspostavljanje čudesa pomoću Božanske sile - Duha Svetoga
nemojte braćo i sestre pripisivati đavlu , ono što Bog uradi
tako da kolega moj dragi izgleda ja razumijem i razlikujem
- šta je bijela magija (a šta je crna)
- šta je sila Duha Svetoga
prouči sam za sebe Riječ Božju, i shvatičeš što je istina
Prijatelju moj, ti si jako zalutao.
Nisi odgovorio na moje pitanje uopste, vec istrajavas u neznanju:
BeloMagijas kada spravi ljubavni napitak, da te devojka zavoli , i mimo njene volje, da li to Bog ponistava covekovu slobodnu volju na taj nacin?
Da li Sveti Duh primorava na ljubav?
Kako Sveti Duh moze da cini dela djavolska?
Sta je sa tobom?
Samo zato sto neko koristi ikone, kandila i slike svetaca ne znaci da je taj njegov dar od Boga.
I ''demoni veruju i drhcu'' i imaju ''silu i moc'', a to sto priznaju da postoji Bog je ''nistavno''.
Isus je rekao ''
i mnogi ce mi reci u onaj dan, nismo li u tvoje ime mnoga cudesa tvorili... i tada cu im reci nikada vas nisam znao, idite od mene vi koji cinite bezakonje'' - to su upravo tvoji BeloMagijasi.
Sta oni savetuju kad odes kod njih? Da li te uce da se odreknes greha, da se popravis, da li te uce Bogu? NE!
Oni ti pomognu ''demonskom silom'' i jos ti kazu, da nije bitno kakvim zivotom zivis!
I traze novce za to!
Isus nije tako cinio, on je prvo lecio dusu, pitao je: ''Verujes li'' prvo je lecio ''duh coveka'' pa tek onda ''telo'', jer jedno bez drugog se ne moze izleciti!
A ti , sta dobijas kod ''magijasa''? Ti ne moras ni da verujes u Boga, bice ti isto, sve i da si najgori gresnik ili ateista! Sta oni onda rade, ONI ZAVODE LJUDE!
Da li je Isus ikada koristio ''rekvizite'' u pomaganju ljudima?
NE! Isus je ''jednom recju'' lecio i davao zivot ljudima.
Jer je imao ''vlast''!
Jasna razlika je imedju ''darodavca zivota'' - Koji ''
rece i postade'' od onih koji ''
bajaju pa bude'' tj. prizivaju djavole!
Da li je Isus ikada rekao: ''bajajte'' ili ''mrmljajte'' ili ''koristite rekvizite''?
Koristite: ''nozeve'' ''krstove'' i ''pentgrame''?
NE!
On je u svojoj reci ovakva dela osudio: ''
neka se ne nadje u tebe bajac ili koji gata po zvezdama ili opsenar ili koji priziva mrtve, jer je takvo sto gad pred Gospodom!''
BOG SE GADI TAKVIH, ONI SU BOZJI PROTIVNICI!
A TI UCIS LJUDE DA IDU K NJIMA!
JOS GORE, TI ONO STO JE SOTONSKO NAZIVAS ''SVETIM DUHOM''!?
OVO JE HULA!
Isus kaze ''
za badava ste primili, za badava i dajte'' , a sta rade tvoji BeloMagijasi -
ONI NAPLACUJU SVOJE USLUGE!
Gde si ti video da je Sveti Duh naplatio svoj ''besplatni dar''???
Gde si ti video da je Bog trazio novaca da bi nekom dao oprostaj ili da bi ga izlecio???
Kada je ''Simon Mag'' ponudio novaca Apostolima rekavsi: ''
Dajte i meni ovu vlast da kad metnem ruke na koga on primi Duha Svetog.'' Tada mu Apostoli rekose: ''
Novci tvoji s tobom da budu u pogibao, što si pomislio da se dar Bozji moze kupiti''
Ti si skroz zalutao, moli se Bogu da ti pomogne, jer ovo sto pricas je strasno!