Član
- Učlanjen(a)
- 29.05.2010
- Poruka
- 466
Ja sam ružan,ali ovaj lik me pobedio
Ti nisi ružan,ne izmišljaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja sam ružan,ali ovaj lik me pobedio
Čitao sam o ovome na nekom forumu, ovo nije srbin ili hrvat, on je samo preveo na srpski odnosno hrvatski, šta već
Misliš da je stranac neki (ako sam te dobro razumeo)???
Ma,sigurno je Balkanac - pogledaj na stolici iza vojni borbeni ranac!
Mislim da i nije ružan momak,ali za sigurno ima neku blokadu u glavi... Viđao sam daleko ružnije likove od njega sa devojkama! Ima tu kod mene u komšiluku jedan lik koji je ružan za medalju,ali što je taj magnet za devojke to je neverovatno... Ima čovek priču/pristup i to ti je... yes3
Pa onda taj i nije ruzan ako moze medalju da dobije. Kad bi bio ruzan da ni medalju ne bi mogli da mu daju zbog dvoumljenja e tada bi bio ruzan zaista
A ovaj lik je vise smesan nego sto je ruzan pa bio Balkanac ili ne tako je
Ja mozda jesam ruzan ali sam zato glup.
Ti nisi ružan,ne izmišljaj.
Ma jok....ne slušaj ih.....lep si bre.....ko šiljak na ogradi......
Najvažnija je lepota koja dolazi iz duše! Ne mora fizički izgled biti uvek presudan! Jedan drugar ima devojku koja je lepa,što bi se reklo "san snova",ali samo da ne progovori... Čim zine odvali neku glupost! Pre neki dan nas je udavila o psu njenog brata i kad sam je pitao koja je rasa tog psa - ona kaže "hotvajler"!... Ne mogu se sad ni setiti svih bisera,a ima ih... wacko2