kao prvo pravilo koje ucis i ti i ja , a to je je Bog svuda oko nas i na svakom mestu, zasto mislis da ce ti Bog samo tamo pomoci il izleciti ? slazem se nekim delom , ali tako isto mislim da ako si los covek , i samo zla pravis, nece ti Bog pomoci, ni na Ostrogu ni nigde , dok ti nazivas to mestom kao 100% izlecenje kad cak i muslimani dolaze sa najvecom mukom. tj oces da kazes ako im Bog(Allah) ne pomogne oni idu u Ostrog da im tamo nadju Boga il izlecenje , a moze i nesto drugo biti tamo ......
- kao sto sam ti rekao, Muslimani Se mole samo Jednom Uzvisenom koji je Svemocan i koji je na Nebesima , i Veruju u Njegove knjige , i Njegovog poslanika.
ne veruju u zakone vec ih postuju i izvrsavaju , Ali se mole samo Bogu.
a to sto je 6vekova posle Hrisansta dosao Islam , i zasto je dosao , o tome nema potrebe da komentarisemo .....
-kada je ovo rekao ''da traze oprost i Izlecenja'', jedno je mislio a to je da nemaju dovoljno vere u Allaha, vec da su krenuli drugim putem , a kada traze oprost to znaci da se mole. zbog toga sam naveo ono, slazem se sa tobom da idu Muslimani kod Hriscana , Bozic, Uskrs ali kao sto si naveo ''Postuju ih'' to Simi treba da shvati.
-sto se zmije tice jednostavan odgovor
-zbog zmije su Adam i Eva izbaceni iz Raja u tako reci Pakao na zemlji - zmije u Hramu. ne kazem da su lose te zmije , ali opet ...
iako kaze da je covek proklet zbog toga veliki udeo zbog toga ima zmija
hehe nisi razumeo, ti ljudi koji su bolesni i jedino tamo nisu dolazili, tamo kada dodju Gospod prihvata njihovu zrtvu, dokazujuci im koja je vera prava i da je Isus zaista Njegov Sin ljubljeni. Bog je milostiv i najveci gresnik moze uci u hram i moze se pomoliti bilo gde, ako je iskren i ako je kajanje i molitva od srca, Bog ce mu oprostiti. ne veruju u zakone vec ih postuju i izvrsavaju , Ali se mole samo Bogu.-lepo receno zaista, ovde nam se vere podudaraju, hvala Gospodu Bogu i mi se samo Njemu molimo zto smo monoteisticka religija.
Nije nemaju dovoljno vere nego nema rezultata. Sigurno si nekad na tv video onog decka sto lomi krst na crkvi, raspitaj se malo sta mu se desilo sa porodicom i kako se spasao, sta su mu rekle Muftije gde da trazi pomoc!!!
Ja i vise nego dovoljno postujem vasu, a i sve ostale vere, iako bes pocinje da navire kako pogledam istoriju, shvatim da treba oprostiti(ono sto i jeste u duhu pravoslavlja), ali ne i zaboraviti.
Po terci put nisu zbog ZMIJE, procitaj molim te postove...
Poslednja izmena: