Član
- Učlanjen(a)
- 25.12.2012
- Poruka
- 1.901
tko se razbacuje brojkama ?
čija crkva je zatirala prave kršćane ?
koliko ja znam a i svi ostali rimokatolička crkva ima na duši 80 000 000 djece Kristove
pa to nemožete sakriti nikako
ne optužujem ja nikoga, shvatičeš to jedan dan
da imam kakvu tužbu podigao bih je na sudu
samo je pitanje da li bi prošla, jer imate i tamo svoje oči i uši rimske kurije iliti jezuite
koliko je vidljivo svima ovdje na forumu, nitko ali ama baš nitko nije netrpeljiv prem drugima vjernicima kao ti
uostalom tko je mene i laodikeju nazvao svinjama ?
mene kršćanina slugu Boga i Krista ti nazivaš svinjom, pa jesi li ti uopče svjesna šta si napisala
nikakvu ja propagandu svoje vjere nemam (podcrtano) po ko zna koji put govorim jednom profesoru koji to nikako da shvati
stvarno neznam odakle ta titula, ali nešto mi tu ne štima
iznosim čist i jasan Biblijski nauk
samo ti vređaj, ali nečeš još dugo vjeruj
Bog je strpljiv, ali sve ima svoj granice
pazi na te prstiče kojima vređaš, neču te više opominjati
čija crkva je zatirala prave kršćane ?
koliko ja znam a i svi ostali rimokatolička crkva ima na duši 80 000 000 djece Kristove
pa to nemožete sakriti nikako
ne optužujem ja nikoga, shvatičeš to jedan dan
da imam kakvu tužbu podigao bih je na sudu
samo je pitanje da li bi prošla, jer imate i tamo svoje oči i uši rimske kurije iliti jezuite
koliko je vidljivo svima ovdje na forumu, nitko ali ama baš nitko nije netrpeljiv prem drugima vjernicima kao ti
uostalom tko je mene i laodikeju nazvao svinjama ?
mene kršćanina slugu Boga i Krista ti nazivaš svinjom, pa jesi li ti uopče svjesna šta si napisala
nikakvu ja propagandu svoje vjere nemam (podcrtano) po ko zna koji put govorim jednom profesoru koji to nikako da shvati
stvarno neznam odakle ta titula, ali nešto mi tu ne štima
iznosim čist i jasan Biblijski nauk
samo ti vređaj, ali nečeš još dugo vjeruj
Bog je strpljiv, ali sve ima svoj granice
pazi na te prstiče kojima vređaš, neču te više opominjati