Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Zaista, samo zlotvor moze ovo da radi!

Ne samo zlotvor, nego pre svega egonaijak,željan moći i osvete jer su ga kao dete svi zafrkavali...

Znaci, onemogucavaju radjanje zbog samo 10% .

Netačni podaci, radi se o mnogo, mnogo manjem procentu uticaja čoveka na emisiju ugljen dioksida.

Kada smo več kod kontrole rađanja, tu se postavljaju dva velika pitanja.

Ako nema ljudi, ko će raditi za gramzive kapitaliste? Roboti? Ko će proizvoditi te robote?

Čovek je nezamenjljiv.

Drugo pitanje je, ako smo već toliko prenaselili planetu, zašto bi smo brojnost pripadnika vrste Hommo Sapiens Sapiens morali smanjivati tako što bi smo ubijali nerođeni decu, nasilno sterilisali ili tome slično, kada postoji rešenje u vidu uzdržavanja od seksa, tačnije kontrola nagona, što je sasvim u skladu sa učenjem Crkve?

Naravno, cilj moćnika, tih slugu sotone, nije dobrobit čovečanstva, nego njihova lična korist, uz naravno održavanje iluzije "slobode", pri čemu se dakle ne uklanja izvor navodnog preteranog rađanja, nego se nudi "eliminacija" posledica idolatrije nagonima.

Shvatimo, da se samo delić, jedan jedini delič sredstava koji se daje u propagandu nemorala, debilnosti, laži, egomanije, uloži u pravu nauku, mi bi smo već imali alternativne izvore energije.

Šta imamo umesto toga?

Idiotizme o transljudima, debilnosti o N polova i rodova, nasilje u vidu "Političke korektnosti", destrukciju porodice, hipergamiju, i opšti nemoral....
Sve drugo, tvoje adventističko vjerovanje i moje katoličko, u kojima ima toliko razlike, pada u drugi plan. Po mom mišljenju.

Trebalo bi da padne, ali....

Ipak nije tako. Pasti ne može sve dok je za njih Isus odvojeno biće. Ponoviću, njihovo "trojstvo" nije Trojstvo.

Niti je Isus Mihael, niti je Isus ćata, čistač, niti postoji preseljenje iz svetinje u svetinju nad svetinjama, niti postoji "istražni postupak"

Niti je Isus svojima zapovedio shabate, obrezanja, mlađake..

Ujedno, neće svako ko Mu govori: "Gospodine, Gospodine" ući u Kraljevstvo Nebesko...

Dakle,

Čak i da priznaju Isusa Bogom, Spasiteljem i otkupiteljem, to ih ne čini kršćanima.

Jer Isus adventista, bilo da oni veruju u "trojstvo" ili ne, nije Isus Crkve Njegove.

Zovi me fundamentalistom, isključivim, ovakvim ili onakvim, ali shvati, čak i Evangelici veruju u Isusa koji je identičan Isusu Crkve Njegove, uprkos činijenici da su i oni Sola Scriptura i da mrze Crkvu.

Jesu li Evangelici Kršćani? Da. U herezi (Sola Scriptura je sotonska hereza), šizmi, ali ne i u apostazi, jer Krist Evangelika je Krist Crkve Njegove. Bog, otelotvorena Reč, Ja, drugo lice - ipostas Boga.

Nije neko odvojeno "biće", nekakav "velikodostojnik" skupštine, depersonalizovanog "božanstva".

Ujedno, ako je za njih adventiste Krist Bog, zašto onda ne slede Njegovo:

"Ljubi Boga svog svim srcem svojim, svom dušom svojom, svom snagom svojom. Ljubi bližnjeg svog kao samog sebe. Od ove dve zapovesti nema veće" jer o njima počivaju i Zakon i Proroci?

Nego umesto toga shabat smatraju najvećim?

Ako je dakle za njih Isus Bog, zašto Ga ne slede i slušaju?

Odgovor je jednostavan.

Isus za njih nije Bog, ma koliko tvrdili suprotno.

A ako nam nije isti Otac koji se Objavio u Sinu (ne zaboravimo Otac je u Sinu i Sin u Ocu), onda nam oni ne mogu biti braća u Kristu. ***

*** mogu nam biti braća po tome što nam je svima Bog otac, ali to su nam svi ljudi. Sve dokle god ne upoznaju Krista onakvog kakav On zaista Jeste (EGO EIMI), ni Oca spoznali nisu, a ono u šta veruju i šta propovedaju, OTAC NAŠ NIJE.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Ipak nije tako. Pasti ne može sve dok je za njih Isus odvojeno biće. Ponoviću, njihovo "trojstvo" nije Trojstvo.

Niti je Isus Mihael, niti je Isus ćata, čistač, niti postoji preseljenje iz svetinje u svetinju nad svetinjama, niti postoji "istražni postupak"

Niti je Isus svojima zapovedio shabate, obrezanja, mlađake..

Ujedno, neće svako ko Mu govori: "Gospodine, Gospodine" ući u Kraljevstvo Nebesko...

Čak i da priznaju Isusa Bogom, Spasiteljem i otkupiteljem, to ih ne čini kršćanima.

Jer Isus adventista, bilo da oni veruju u "trojstvo" ili ne, nije Isus Crkve Njegove.

Zovi me fundamentalistom, isključivim, ovakvim ili onakvim, ali shvati, čak i Evangelici veruju u Isusa koji je identičan Isusu Crkve Njegove, uprkos činijenici da su i oni Sola Scriptura i da mrze Crkvu.

Jesu li Evangelici Kršćani? Da. U herezi (Sola Scriptura je sotonska hereza), šizmi, ali ne i u apostazi, jer Krist Evangelika je Krist Crkve Njegove. Bog, otelotvorena Reč, Ja, drugo lice - ipostas Boga.

Nije neko odvojeno "biće", nekakav "velikodostojnik" skupštine, depersonalizovanog "božanstva".

Ujedno, ako je za njih adventiste Krist Bog, zašto onda ne slede Njegovo:

"Ljubi Boga svog svim srcem svojim, svom dušom svojom, svom snagom svojom. Ljubi bližnjeg svog kao samog sebe. Od ove dve zapovesti nema veće" jer o njima počivaju i Zakon i Proroci?

Nego umesto toga shabat smatraju najvećim?

Ako je dakle za njih Isus Bog, zašto Ga ne slede i slušaju?

Odgovor je jednostavan.

Isus za njih nije Bog, ma koliko tvrdili suprotno.

A ako nam nije isti Otac koji se Objavio u Sinu (ne zaboravimo Otac je u Sinu i Sin u Ocu), onda nam oni ne mogu biti braća u Kristu. ***

*** mogu nam biti braća po tome što nam je svima Bog otac, ali to su nam svi ljudi. Sve dokle god ne upoznaju Krista onakvog kakav On zaista Jeste (EGO EIMI), ni Oca spoznali nisu, a ono u šta veruju i šta propovedaju, OTAC NAŠ NIJE.

DarhtSone, u pravu si, jesi, ali voljela bih da nisi u pravu. Ne znam kako bih to drugačije rekla. Vidim da protestanti imaju veliku zbrku i da se muče, ne samo s drugima već i sami sa sobom. I upravo iz tog negiranja božanstva Kristova i negiranja Crkve proizlaze njihovi problemi i neredi. Ali.., svakom po zasluzi.
Ne, nisi fundamentalist niti isključiv. I ti i Slap ste dobro upoznati s materijom i prilično ste odrešiti po tom pitanju. I to je u redu, jer to su ozbiljne stvari. "Ta Bog se ne da izrugivati."
Ali, ja ne mogu tako. :) Adventiste/ protestante poznam samo s foruma, a samo Bog pozna dubinu njihovih srdaca.

Ako sam išta naučila u ovim diskusijama na forumu, onda je to ovo:
Isusov učenik je razborit (mora koristiti svoj razum),
miran je (Isus ulijeva veliki mir) i milosrdan je.
O tome sam razmišljala prošlu nedjelju, kad se slavila nedjelja Božanskog milosrđa. Adventistima je Bog zatvorio ( 22 listopada, ne znam koje godine) ulaz u Svetište, ili kako je to već bilo...nema veze, ali vrata su bila zatvorena za grešnike, a naš Bog ima otvoreno Srce uvijek, uvijek i sažali se nad ljudskom bijedom i grijehom. Mi ljudi se ljutimo, ali Bog se sažali.
Razumiješ što hoću reći?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Eh..tako možemo u nedlogeld jer što bi god ja rekao ti ćeš negirati na ovaj ili onaj način. Ili znaš i vidiš ili ne zneš i ne vidiš..nema trećeg..
Valjda sam lud pa ne vidim. Ti se ponasas kao da je Bill Gates Bog, pa da on treba da resava problem prenaseljenosti! To su ateisticki pogledi a ne duhovni.

Rekao sam da ne mislis misli Bozje, vec ljudske, zato ga i branis!

E moj Mire, tako isto priča moj drug zagriženi teoretičar zavere..
Vidi Jovane, tvoj stav je proizasao iz neinformisanosti, a tvoj drug je sigurno mnogo bolje informisan. Sta vredi da ja tebi dajem dokaze, kada ti nisi seo da istrazis, ili si slusao samo jednu stranu i sad mialis da smo svi mi budale! Ja sta god da ti dam ti ces to gledati da osporis, tako necemo nigde stici..

.narano nema globalnog zagrevanja a vidimo da nemamo više zime...ali dobro..
Opet izvrces, imamo globalno zagrevanje ali vestacki izazvano! Ja sam rekao da nemamo prirodno zagrevanje..

Ne treba ti teorija zavere da bi shvatio da je to vestacki izazvano!

Poenta je da nekome to odgovara, i postoji razlog zasto se to radi. Evo upravo ta prica da manje ljudi stvara manje ugljen dioksida, dokazuje da iza toga stoji agenda! Postoje odredbe jos davno uklesane u kamenu, pravila za novi svet (a to je pisano pre globalnog zagrevanja), da se populacija mora drzati na cifri od 500 miliona. Ako to ne dokazuje "zaveru", tebi nista ne moze biti dokaz!

Nije slucajno da su tokom karantina svi mediji izvestavali kako se "priroda oporavlja i vraca u normalu" I zagadjenje se smanjilo.. Znaci kad je manje ljudi na ulicama, priroda se odmah vraca u normalu..

To je njihova prica!

I to sve odgovara agendi novog sveta, tj. depopulaciji! A takodje odgovara ogranicavanju slobode kretanja, sto manje automobila i kretanja, to vise cistog vazduha..

Ne brani se razmnožavanje već se preporučuje umereniji pristup..
Da, kako da ne! Ne brani se, nego se kao preporucuje.. A onda ce sutra preporuku zameni zakon! Tako je bilo u kini. Ni njima niko danas ne brani da imaju vise dece, ali su suoceni sa time da moraju jedno dete, jer svako sledece placaju stostruko, i zdravstvo i skolu i sve ostalo placaju troduplo! Tako ih vlast kontorlise da ne radjaju!

A ti mozes ovo umanjivati, mozes govoriti kako su oni dobri, kako nece da te prisile, tako i za vakcine..

Cinjenica je da cim im se ukaze prilika, preporuke ce zameniti ucene i prisila!

posebno se to odnosi na ove zemlje u razvoju koje imaju visoku i nekontorlisanu stopu rađanja..
Jel ti znas sta su zemlje u razvoju? To su siromasne zemlje koje nemaju ni automobile ni industriju, pa kako mozes od njih traziti da depopulizuju stanovnistvo, zarad 10% smanjenja ugljen dioksida u svetu?

Valjda bi ovo trebalo da ima veze sa automobilima? Sa gustim saobracajem i sl.. , to bi imalo smisla, ali njima izgleda smeta sto LJUDI IZDISU UGLJEN DIOKSID!

OVO JE BOLEST!

Pricati ovo moze samo umno poremecena osoba!

Svaki procenat je važan..ali..rekoh ti stopa rasta broja stanovnika ide eksponenciajlno progresivno..ono može predstavlajti u budućnosti i glavni problem...ono neće biti glavni problem ako se poradi na edukaciji kod stanovnika trećeg sveta
Problem prenaseljenosti NE POSTOJI!
On postoji u glavama satanista - globalista, jer oni u tome vide priblizavanje kraja. Naime, mora da se rodi tacno odredjen broj ljudi pre Hristovog dolaska, a depopulacijom se taj dolazak odlaze! Oni tako dobijaju na vremenu.. Zato oni zele depopulaciju, i sprovesce je, osim ako ih neko ne zaustavi!

I nije samo ugljen-dioksid...problem..da je samo on..već i posledice zagađenja i drastično smanjenje resursa na zemlji....nema više resursa...vrlo malo je ostalo...
Ma sta mi naprica! A ko je uzrokovao nedostatak resursa? Isti oni koji sada nude spasenje za glad, u obliku GMO, vestackog mesa i kojekalvih bolestina!

Zemlja ima dovoljno resursa, i ima dovoljno prirodnih bogatstava da obezbedi 100 puta po 10 milijardi ljudi! Problem je halavost i neravnomerna raspodela! Problem je namerno unistavanje zivotne sredine i resursa.. A za to nizu krivi obicni ljidi, nego oni koji su na vlasti i vode ovu planetu u sunovrat, i to rade namerno!

A ti kao da ne verujes Bogu da ce se za to pobrinuti, pa hvalis ove kao "spasioce"!

Pa to je ono što je rekao Bil Gejts..koga besomučno napadaju..rekao je da je primena edukacije te smanjenje ovakvog dosadašnjeg rađanja u tim zemljama 10-15% smanjenje ugljen-dioksida...ostalo treba tehnologojom..ali ona nije još u upotrebi..tek treba da se proizvede...nije to odmah sada dostupno...
Ma jel, jos nije dostupna tehnologija?
Pa sto je filantrop ne razvija, nego razvija vakcine koje izazivaju sterilitet! I siri pricu da ljudi ne trebaju da se razmnozavaju da bi smanjili ugljen dioksid, to, i jos podrzava gej i transrodna prava, koja sluze depopulaciji! Onda video igrice u kojima mozete imati seks da ne bi imali uzivo i da se ne bi razmnozavali, prodaju vestacke utrobe, ubacis spermatozoid i ono naraste beba u kutiji raste i ti je posmatras! Da Jovane postoje vestacke utrobe, ne treba vise zena da radja!

Sve sto se desava, i sve sto se danas promovise ima jedan isti cilj, dehumanizaciju, depopulaciju, i ropstvo ..

Opet propaganda..znaš li da ćemo uništiti planetu uskoro?
Mi cemo unistiti planetu pa treba Bill Gates nas spase? Ti si Jovane onda ateista a ne Hriscanin!

Daj ti lepo Bill Gatesu krunu, zacari ga, pa neka vlada i neka te spasava, a ja se ne bojim da cemo mi unistiti planetu, jer mi je ne unistavamo.

Ima ko je unistava a to su nasi neprijatelji satanisti, koji vladaju ovim svetom! Oni nas truju, oni "zemlju unistavaju", tako i pise u otkrivenju!

Možeš li nazvati zlotvorom čoveka koji samo ukazuje na određene stvari koje moramo menjati..zemlje u razvoju moraju da kontrolišu rađanje jer ćemo tako prenaseliti planetu do 2050..a već oko 2035 nesteće foslinog goriva...i hrane..
Ma sta mi naprica :) Isti oni koji truju zemlju, i cine da ne radja rod pricaju da ce nestati hrane :) . Pokupovali su svu zemlju za sebe da ljudi nemaju gde da sade. Pricaju o nestanku fosilnog goriva, jao smejurije :)

A Jovan se plasi kao da nije Hriscanin, i daje Bill Gatesu krunu, on je nas spasioc!

Boze sacuvaj!

..onda ćemo se smanjiti ne na 250 miliona već na mnogo manje..ne znam da li si svestan?
Aha, hoces da kazes da ce Bill Gates i njegovi uspeti ovako ili onako da smanje brojnost populacije na zemlje ? Odlicno :)

Ne brinem se ja za Bill Gats-a, on je sebe obezbedio zemljom, toliko se zemlje nakupovao da ne moze vise niko od njega da kupi. Eto priprema se covek da "seje" GMO :)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Zemlja ima dovoljno resursa, i ima dovoljno prirodnih bogatstava da obezbedi 100 puta po 10 milijardi ljudi!

Do 2035 i nešto možda još posle toga nestaje uglja i nafte..

Drugo, da li si ikada čuo šta govore ekolozi, naučnici itd...nije ovo priča Bila Gejtsa..nije on prvi ovo rekao...niti upozorio. Trebalo bi malo više da veruješ naučnicima i ekolozima(a da oni su svi u službi Sotone jel da...pa šta je pričam..Mire ima odgovor)..ne trebalo bi ih slušati više...

Opet izvrces, imamo globalno zagrevanje ali vestacki izazvano! Ja sam rekao da nemamo prirodno zagrevanje..

To kaže i moj drugar..isti ste svi desničari. :). Samo što bi on isto tako kako bi vi i on presudio Bilu Gejtsu tako bi on i nekima drugima presudio recimo on bi nesrbe uništio...znam tu retoriku desničarsku..nisi svestan Mire u šta kliziš...ako tako počneš da razmišljaš.

Nego šta kažete..veštački izazvano? Naravno, samo kako? A da tu su harpovi..tu su 5 g mreže..i naravno kojekavi "idoli" teoretičara zavere. Naravno, sve to služi u cilju negiranja stvarnosti. Ako si i malo pročitao nekada ili slušao o uticaju ugljen-dioksida trebalo bi da znaš da ugljen-dioksid stvara efekat staklene bašte...skuplja se u gornjim slojevima atmosfere i tu stvara "pokrivač". Toplotu skuplja i ne dopušta da ode u neviše slojeve atmosfere. Toplota sakupljena stvara ciklone i nstabilnu klimu kao i veću vlažnost vazduha. Ta vlažnost onemogućava hladne zime ali u isto vreme stvara puno padavina, kiša..imasmo to 2014..sećaš se...stvara sve nesabilniju klimu u svetu. Sa tom nestabilnojom klimom dolazi i do pomeranja klimatskih pojaseva...i to dalje proizvodi seljenje određneih vrsta životinja u te nove pojaseve gde nisu bila ranije..sa sobom nose i određene bolesti koje nisu postojale u tim pojasevima...takođe dolazi do otopljavanja na antarktiku i češće su poplave..mnoga ostva i obale će nestati sa lica zemlje...poplave, vetrovi i cikloni će postati sve češći i češći..čista nauka..ne apokaliptično viđenje.

Mogao bih koliko hoćeš pričati..ali mislim da ti nisi svestan kakve su posledice globalnog zagrevanja. Dovoljno je da znaš neke osnovne stvari kako deluje ugljen-dioksid u atmosferi i koje su direktne i indirektne posledice. Žao mi je što slušate ove lažne proroke licemerne desničare. To su moderni fariseji..ali dobro.

Negiranje je sredstvo da se ostane u zabludi po svaku cenu.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Sve sto se desava, i sve sto se danas promovise ima jedan isti cilj, dehumanizaciju, depopulaciju, i ropstvo ..

Da, ali to nikako neće uspeti, ma koliko se trudili..

Bog ima poslednju reč.

Dakle, preostaje nam da se na sve načine, a to ukljućčuje i razmišljanje i informisanje drugih, borimo i opiremo se planu egomanijaka.

Na globalnom nivou, danas nam se možda čini da će uspeti svom naumu, no biće to kratkotrajan uspeh.

Ne zaboravi da, iako je čovekov um programabilan, BIOS istog nije dostupan čoveku, tačnije onima koji bi da nas izmene (ili uklone), ili da budem precizniji, čovek je isviše promenljiv, nestabilan je u toj meri da je nepredvidiv, a samo Bog zna šta je čoveku na pameti.

Ili da budem još konkretniji, svo ovo globalističko sotonsko ispiranje mozga, nemoćno je pred nagonom za samoodržanjem, svesnosti da se život mora održati po svaku cenu.

A svi dobro znamo šta to znači.

onu strašnu reč od tri slova.

RAT

A danas, kao nikada pre, IMAGO DEI je u posedu elementarnih sila (nuklearno oružje)

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
To kaže i moj drugar..isti ste svi desničari. :).

I Isus je "desnima" rekao - Dođite, blagoslovljeni Oca mojega! A vama "lijevima" - Odlazite od mene, prokleti, u oganj vječni, pripravljen đavlu i anđelima njegovim!

P.S. Sada mi prođe ova misao - pakao je mjesto gdje je koncentracija i količina kisika samo 10%, toliko da se vječno živi u strašnim mukama. I drugo, na samom dnu pakla bit će oni koji su za života zagovarali i provodili "oslobađanje zemlje od ljudi" - depopulaciju, kako bi sebi osigurali što veće "rezerve kisikaa".

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
I Isus je "desnima" rekao - Dođite, blagoslovljeni Oca mojega!

Aha..mislio je sigurno na ekstremiste i nacionaliste? To je samo strana za razdvajanje a ne politčička opcija. Stvarno su ti ideje plitke.

Znaš li šta je njima poručio zapravo? Da su okrečeni gorbovi a umesto nacionalnog ponosa i bunta protiv Rima rekao je..."ne branite se oda zla". Jevreji su odabrali "desncu"-nacionalistu Varavu umesto Hrista. I vi danas lako birate Varavu umesto Hrista.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Do 2035 i nešto možda još posle toga nestaje uglja i nafte..
Pa sta? Jel covecanstvu potreban ugalj i nafta? Eto resenja za globalno zagrevanje, nece vise biti uglja i nafte! Odlicno! Sta ce nam Bill Gates ili neke mere?

Drugo, da li si ikada čuo šta govore ekolozi, naučnici itd...nije ovo priča Bila Gejtsa..nije on prvi ovo rekao...niti upozorio. Trebalo bi malo više da veruješ naučnicima i ekolozima(a da oni su svi u službi Sotone jel da...pa šta je pričam..Mire ima odgovor)..ne trebalo bi ih slušati više...

To je lazna prica globalista (satanista), namerno su zatrovali zemlju, reke i mora, pobili zivotinjske vrste, opustosili sume, i stvorili problem da bi se ponudili kao spasioci koji donose resenje! Resenje je GMO, vestacko meso, kontrola radjanja, smanjenje kretanja (zemlja se oporavlja nakon neaktivnosti), transhumanizam itd..

Eto veruj ti takvim spasiocima! Oni su stvorili problem, pa ce oni i da ga rese! Posebno Bill Gates!

To kaže i moj drugar..isti ste svi desničari. :).
I ja mogu da kazem da ste vi koji te spasioce branite neobrazovani, i da ne baratate pravim informacijama.. A to je cinjenica da ne baratate, vi ste slusali samo jednu stranu, onu laznu! Ti koliko vidim uopste nisi ni seo da ovo istrazis a vodis diskusiju..

Nego šta kažete..veštački izazvano? Naravno, samo kako? A da tu su harpovi..tu su 5 g mreže..i naravno kojekavi "idoli" teoretičara zavere.
Da i zaprasivanje utice na tlo, biljke ne mogu da rastu, to rade da bi progurali GMO! Zatrovali su zemlju namerno a sad ce kao da je spasu! Daj ne zasmejavaj me! Od pocetka namerno zagadjuju zemlju, nema tu slucajnosti, to samo tako izgleda..

Ako si i malo pročitao nekada ili slušao o uticaju ugljen-dioksida trebalo bi da znaš da ugljen-dioksid stvara efekat staklene bašte...skuplja se u gornjim slojevima atmosfere i tu stvara "pokrivač".
A ko taj ugljen dioksid ispusta u atmosferu? Oni ga ispustaju svakodnevno, unistili su svaki cist izovor energije, pobili ljude koji su izumeli nesto novo! To je i sa Teslom slucaj, nisu mu dali da zavrsi ono sto je zapoceo! I sada ce ti isti "milijarderi" koji su zbog pohlepe "prodali dusu djavolu" i doveli zemlju do katastrofe nas da spasu? Nemoj molim te da me zasmejavas! Obozavaoci "mamona" ce da nas spasu!?

Mogao bih koliko hoćeš pričati..ali mislim da ti nisi svestan kakve su posledice globalnog zagrevanja
Kakve god posledice bile, to ne treba da resava cika Bili, on nije Bog kao sto je vama! A kontrolu radjanja neka namece svojim satanistima, i oni bi trebali manje i da se radjaju!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pa sta? Jel covecanstvu potreban ugalj i nafta? Eto resenja za globalno zagrevanje, nece vise biti uglja i nafte! Odlicno! Sta ce nam Bill Gates ili neke mere?

Kakve god posledice bile, to ne treba da resava cika Bili, on nije Bog kao sto je vama! A kontrolu radjanja neka namece svojim satanistima, i oni bi trebali manje i da se radjaju!

Nije odlično, jer umereno korišćenje i dalje služi za najosnovnije potrebe ljudi...ali treba svakako ići na alternativu. Jer kad tad nestaće, no ovim tempom veoma brzo, a većina ljudi neće imati druge načine osim da se posmrzavaju.

Kao drugo, nije samo to problem...nestankom nafte i uglja u zemlji ruši se dotadašnja ravnoteža u zemljinoj kori što će proizvesti druge posledice.

Kao treće već rekoh Bil Gejts i drugi koji se bave ovim samo govore kako jeste realno stanje stvari. I nude rešenja...ali ovo nije samo razmišljanje Bila Gejtsa već svih umnih ljudi koji se bave ekologikom. Ti ćeš zbog Gejtsa da negiraš ono što i ostali ekolozi govore? Ne gledaj od koga dolazi nego je li istina.

A sama logika nam govori da je istina da su Zemlja, voda i vazduh zagađeni, i da zemlja ne može da proizvede više hrane za toliki broj ljudi.

Alarm je odavno upaljen ali ljudi ne vide.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Aha..mislio je sigurno na ekstremiste i nacionaliste?

Tako je. Nije valjda mislio na vas djecoubojice, i one koji bi zemlju sveli na 300 milijuna. :)

Znaš li šta je njima poručio zapravo? Da su okrečeni gorbovi

Okrečeni grobovi ste vi djecoubojice. Dno dna pakla pripada djecoubojicama.

Jevreji su odabrali "desncu"-nacionalistu Varavu umesto Hrista. I vi danas lako birate Varavu umesto Hrista.

Zašto si onda ti toliko zaljubljen u Jevreje. Ti si, dakle, notorni okrečeni grob.

A sama logika nam govori da je istina da su Zemlja, voda i vazduh zagađeni, i da zemlja ne može da proizvede više hrane za toliki broj ljudi.

Alarm je odavno upaljen ali ljudi ne vide.

Odlično. Dosjetio sam se riješenja. Tajno su se sastali 2009. godine "riješavati" probleme zemlje - Gates, Soros, Turner, Rockefeller, pa neka sada obznane svim ljudima na svijetu kako će se oni javno objesiti, na nekom od trgova u Americi, neka to snime televizije i neka neposredno pred vješanje pozovu ljude da ih slijede u tome činu i tako spase zemlju od zagađenja. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag