Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Међународно признати стручни часопис „International Journal of Antimicrobial Agents“ објавиће чланак који говори о томе. Прелиминарни резултати су познати и они дају закључке да се нови вирус НЕ разликује од „уобичајених“ коронавируса у погледу опасности. Рад ће бити објављен под насловом „SARS-CoV-2: Fear versus Dana“.
O tome sam vec pisao. Covid-19 se uopste ne razlikuje od uobicajenih korona virusa koji vladaju decenijama unazad. Smrtnost od Covid-19 je gotovo identinca smrtnosti od bilo kog obicnog virusa korone ili gripe. O kakvoj mi epidemiji onda pricamo?
Takodje, koliko je meni poznato, test na Covid-19, uopste ne razlikuje mutirani virus od obicnog virusa korone! Obican virus korone dijagnostikuje se kao Covid-19. Tako da podaci koje mi imamo su u krajnjem slucaju preuvelicani ili nepouzdani sto se tice njegove detekcije i rasprostranjenosti..
Velik je broj "lazno pozitivnih", uzimajuci tu u obzir i nepouzdanost metode PCR testa kao i testa na antitela, koji je jos gori u detekciji, jer ne vrsi detekciju samog virusa vec se zasniva na otkrivanju antitela koje organizam proizvodi, a ta antitela mogu biti takodje posledica i drugih bolesti, ne samo Covid-a 19.
Питам вас: какво је оптерећење јединица интензивне неге код пацијената са КОВИД-19 у поређењу са онима са неким другим коронавирусом?
Apsolutno, ne postoji nikakvo vece opterecenje na zdravstveni sistem nego sto je to bilo prethodnih godina, pod naletima obicne gripe. Podaci i statistika u tom pogledu ne lazu. Dovoljno je pogledati vesti i novinske clanke pre pojave korone, pa naci da su se doktori i tada zalili na preopterecenost zdravstvenog sistema pod naletima gripe, govorili o nedostataku respiratora, apelovali na vlasti da nabave dovoljno respiratora, jer ljudi bez njega umiru. To je sve bilo pre pojave korone, a kako je danas?
Tada je pod naletima obicne gripe, broj zarazenih variarao od 3000 do 5000 dnevno.
Pitam vas, da li se nesto promenilo danas? Nije apsolutno nista! Ista je situacija!
Kad bi kojim slucajem i postojao neki Covid-19, prenatrpanost jedinica intenzivne nege bi bila mnogo veca, jer bi u tom slucaju zajedno sa kovidom harale i druge respiratorne bolesti. Cak i da se vecina vakcinise protiv obicne gripe (broj vakcinisanih u srbiji danas nije nista veci nego prethodnih godina), ne bi se mogao izbeci mnogo veci udar na zdravstveni sistem nego inace!
Sta dakle imamo? Da li je opterecenost zdravstvenog sistema veci nego prethodnih godina?
Nije!
Da li postoji onda epidemija?
NE!
Ali ne moram ja da pricam, sam doktor je u gornjem tekstu ovo potvrdio, i to je cinjenica.
Ne da moze, nego i hoce da se dogodi. Jer oni na tome rade vec odavno. Hteli su ovo da proguraju kroz procu o "globalnom terorizmu" da uvedu jacu kontrolu ljudi, odnosno da ogranice ljude i njihovo kretanje, uskrate im slobodu, kupovinu itd.. Da uvedu cipove. Sve pod izgovorom "sigurnosti"! Ali su shvatili da je to pogresno, jer ljudi se uopste nisu uplasili metka i bombi, i zato su smislili bolji nacin - "nevidljivog neprijatelja" (tako ne znas odakle napada). Na taj nacin su varajuci ljude stvorili paranoju, pa misle da ce ljudi masovno pohrliti da se vakcinisu, cim izadje vakcina, sto se i vidi da su uspeli, jer trce ljudi u kovid ambulante da se provere (testiraju) cim im malo procuri nos..Slazem se Mire da nesto od toga i moze da se dogodi, pokrenuto od vlasti ovoga sveta, nisam nista protiv toga napisao.
I kako otpocinju poslednji dogadjaji, pre ili nakon Bozje objave ovog zakona na nebeskom svodu?Sto se tice vremena kada treba da odpocnu poslednji dogadjaji, Bog mi je u nocnom vidjenju, a potom i na javi objavio - da poslednji dogadjaji odpocinju 2021 godine.
Pitam te ovo, jer ako nista ne bude, sam si kriv..
Poslednja izmena: