Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Да не анализирам цео твој пост, који је шупаљ као сито, осврнућу се само на ову твоју тврдњу.
Окачи извештај аутопсије који званично тврди да је Митрополит Амфилохије умро од ковида! Такође, и за све остале смртне случајеве, за које ти тврдиш да су последица ковида, окачи извештај спроведене аутопсије, која једино може тачно указати на узрок смрти!
Посебна је прича што је још 2009 промењена дефиниција пандемије?! До тада, за проглашење пандемије стопа смртности морала је бити већа од 2%. Данас је пандемија ствар политичке одлуке а не реалног стања.
У Србији, пар људи без званичне одлуке владе ведри и облачи. У опше их не интересују тестови, докази, било шта што ову пандемијску лаж негира. У Србији, од последице НАТО бомбардовања умире дупло више људи али је то табу јер се не свиђа НАТО представницима и лобистима у Србији да се о томе прича. Зато се безпоговорно слуша WHO која је под директном контролом фармацеутског лобија (читај, приватног капитала и банкара).
Нико да каже где нестаде грипа. Сваке године је харала а ове је нема? Мора да је узела годишњи одмор?
Треба искључити ТВ а укључити мозак јер није тешко доћи до само пар информација које разобличавају ову патолошку лаж!
Наш велики вођа изјављује да Србија купује Америчко-Немачку вакцину, без обзира што није произведена?!
Такође, треба се вратити пар година уназад, у време манипулације са свињским грипом и, гле чуда, и тада је Кон био на челу агитатора обавезног вакцинисања и увежена је нека вакцина из Швајцарске за дебеле паре, али са роком употребе који је прошао и завршила је на депонији. Било је неких "хапшења" и бацања прашине у очи али, плаћени заступник фармацеутског лобија, Кон, опет жари и пали!
Руси су, у међувремену, направили вакцину и гле чуда, највећи заговорник вакцинисања и свођења становништва на планети на тзв "златну милијарду", Бил Гејтс, изјављује да руска вакцина помаже али код првог талас а он се завршио и кренуо је други талас на који она не делује! Руси регистовали још две вакцине и сада ће Гејтс да објави трећи и четврти талас пандемије и једино вакцине које ће запад пласирати могу бити делотворне?
Путин, пре десетак дана, на руској ТВ, износи податак да очекује зараду од 120 милијарди $ од продаје вакцина. То објашњава и учешће Русије у целој обмани. Хоће људи да зараде на наивном и поводљивом народу на западу (пошто ће иста вакцина за житеље Русије бити бесплатна, што мене доводи у сумњу да ће народ добијати плацебо вакцину, пошто пандемије нема)!
Посебна је прича што све то заједно контолише ММФ (читај велике светске банке), које су са WHO препоручиле да се уводе карантини који директно подривају економију. Шта то значи? Да би све државе, сем пар великих и моћних, изашле из овог лудила, мораће да се задужују код истог ММФ-а!!!
Да ли схваташ, уз профит од вакцина и уз кредите, о којој се суми ради?
Као шлаг на торту, долази обавеза ношења маски, које спречавају уношење кисеоника у организам! Уместо кисеоника, људи удишу угљен моноксид који код старијих (читај пензионери), доводи до стварања разних проблема који се завршавају смртним исходом! Наравно, за узрок смрти уписаће ковид!
Сад се враћам на почетак, и на смрт (убиство) Митрополита Амфилохија. Његова светост је умрла од последице прикључења на респиратор који му је сагорела плуће (што је пролетос у Италији био највећи узрок смрти старијих житеља Италије)!
Лекар-ка, која је руководила "лечењем" Митрополитом, награђена је министарским местом у новој влади која се прави под строгом контролом америчке амбасаде у ЦГ!
Има ту још гомила повезаних ствари али за исте треба здрав и независан ум а не индоктриниран као твој и теби сличним који слепо верују пропаганди!
Данас бар није тешко ископати праве информације, под условом да ти је до њих стало!
Слободно настави са гледањем ТВ-а и писањем бесмислица!
Hajde neka bude da si u pravu...
Ne znam ni ko si ni odakle si,ali ovo je religisjki forum.
Da li ti to pozivas na neposlusnot drzavnih preventivnih mera protiv pandemije???
Da li bi Isus Hrist ikada pozvao na neposlusnost drzavnim vlastima ,i za placanje poreza,ali i za zdravstvenu preventivnu brigu???

Treba li da se gadja policija molotovljevim koktelima,razbijaju izlozi i krade???
Da li si ti ikada radio neki prljavi posao sa maskom???
Sta zelis???
Mozda zelis da ljudi ne nose zastitne maske,da ne peru ruke,da se slobodno grle i ljube???
Sta mislis kakve su osobe koje svojim radnicima narede da idu u jame sa gasovima bez zastitnih maski???
ILi
Kakve su to osobe koje organizuju narod protiv policije i vojske ???
Da li bi i Isus Hrist to isto uradio???,organizovao narod na nasilnu pobunu i nerede???
A medecinski aspekt je tek poseban slucaj.
Da li si citao u Bibliji da je Bog naredio karantinske mere u odgovarajucim situacijama jos u XV veku pre nase ere?
Hoces li da napadnes i Boga jer je on glup sto je naredio karantin za odredjene situacije???
A kako se kaze za coveka koji obmanjuje druge pa izazove njihovu smrt prevarom?
Naprimer nemojte da nosite maske ,necete se vi zaraziti,a oni se zaraze pa umru???
Da li je takav covek dobrotvor ili ubica???
Moze li nosenje zastitne maske protiv covida19 ,da ubije coveka???,jesi li cuo za takav slucaj???

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Coveku koji zivi sa Bogom ne treba prevencija protiv bolesti, maska i slicno, jer on ima zalog Svetog Duha koji prebiva u njemu i stiti ga od bolesti.
Bolesti pogadjaju bezbozne koji nemaju zivu zajednicu sa Bogom, niti imaju bilo kakvo iskustvo sa njim.
Nosenje maske je itekako opasno, i postoje kontraindikacije za one koji koriste maske, ali se o tome javno ne govori.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Bolesti pogadjaju bezbozne koji nemaju zivu zajednicu sa Bogom, niti imaju bilo kakvo iskustvo sa njim.

Ovo je đavlije naučavanje. I ovo ti šapće isti đavlina koji je i "Jovanov šaptač i doušnik". Tako je i Jovanu đavlina došapnuo da Isus nije Bog, jer, govori mu đavlina - ne može se Boga na križ pribiti i objesiti. I još gore, đavlina mu je još došapnuo da je Isus grešnik, jer, šapće mu đavlina - na križ se ne vješa nevina čovjeka.

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.717
Hajde neka bude da si u pravu...
Ne znam ni ko si ni odakle si,ali ovo je religisjki forum.
Da li ti to pozivas na neposlusnot drzavnih preventivnih mera protiv pandemije???
Da li bi Isus Hrist ikada pozvao na neposlusnost drzavnim vlastima ,i za placanje poreza,ali i za zdravstvenu preventivnu brigu???

Treba li da se gadja policija molotovljevim koktelima,razbijaju izlozi i krade???
Da li si ti ikada radio neki prljavi posao sa maskom???
Sta zelis???
Mozda zelis da ljudi ne nose zastitne maske,da ne peru ruke,da se slobodno grle i ljube???
Sta mislis kakve su osobe koje svojim radnicima narede da idu u jame sa gasovima bez zastitnih maski???
ILi
Kakve su to osobe koje organizuju narod protiv policije i vojske ???
Da li bi i Isus Hrist to isto uradio???,organizovao narod na nasilnu pobunu i nerede???
A medecinski aspekt je tek poseban slucaj.
Da li si citao u Bibliji da je Bog naredio karantinske mere u odgovarajucim situacijama jos u XV veku pre nase ere?
Hoces li da napadnes i Boga jer je on glup sto je naredio karantin za odredjene situacije???
A kako se kaze za coveka koji obmanjuje druge pa izazove njihovu smrt prevarom?
Naprimer nemojte da nosite maske ,necete se vi zaraziti,a oni se zaraze pa umru???
Da li je takav covek dobrotvor ili ubica???
Moze li nosenje zastitne maske protiv covida19 ,da ubije coveka???,jesi li cuo za takav slucaj???
Не знам ни ја ко си ти, али то нема везе са написаним!
Бркаш појмове! Под један, не мешај Бога у прљаве работе дубоке државе и сатаниних слугу. Онај, кога истина интересује, зна о чему пишем. Ако теби није јасно, потражи на yt филм "Пад кабале" као и коментаре виђених лекара епидемиолога, па када све то одгледаш, можда ћеш схватити да мешање Бога са овим нема никаквог смисла, сем што покушаваш јавно да износиш неке твоје закључке засноване на слепом веровању у пропаганду!
Што се тиче маски, оне не штите од вируса!
maske.jpg
У међувремену, ово упозорење је уклоњено, а ти сам донеси закључак зашто! Joш једна интересантна информација, у јулу је министар Лончар изјавио:
"MINISTAR zdravlja Zlatibor Lončar rekao je danas da u Srbiji nije bilo obdukcije kovid pacijenata.

Lončar je, na konferenciji za štampu Kriznog štava, upitan da prokomentariše pisanje medija o navodnim obdukciji preminulih od kovida i pitanje da li je bilo obdukcije u svrhu istraživanja, naglasio da odgovorno može da tvrdi da toga nije bilo u Srbiji.
Lončar je podsetio da je stav SZO i svih da ne smeju da se rade obdukcije kod kovbid pozitvnih pacijenata“ i kazao da od dekana Medicinskog fakulteta ima potvrdu da obdukcije nisu rađene na Instituut za patologiju, kao i od direktora Sudske medicije da ni kod njih nije bilo obdukcija, a to su, rekao je dve institucije kod kojih se inače rade obdukcije.
-Ne znam da li su jedna, dve ili tri zemlje u celom svetu rekla da su radile obdukcije, ali uz opremu za podvodno ronjenje zbog rizika od zaraze. U Srbiji to nije rađeno. I to nije neka stvar koja je mogla da se uradi a da se ne zna. Mi poštujemo preporuke SZO- naglasio je Lončar."
Извор
И до дана данашњег, тешко је наћи извештај аутопсије о узроку смрти пацијената. Зато сам ти и упутио питање, да ли ти имаш извештај аутопсије о узроку смрти Митрополита Амфилохија или само преносиш извештаје пропаганде?
Што се тиче твојих, наивних, питања о сукобу полиције и народа, прво се позабави уставом сваке земље, у којима су се догодили протести, и види да ли је уставом дозвољено да се ускраћује слобода народу, почев од кретања до слободе избора. Народ се бори за своја законска права!
Да ли знаш, да Кризни штаб, који је донео меру о карантину (забрани кретања народа) нема легитимитет? Сигурно да не знаш као што и не капираш о чему ја то пишем?! Исто је или слично и у другим земљама. Народ има право да изађе на улице и изрази своје негодовање против такве диктатуре! Вероватно ниси чуо да се у Србији спрема закон о присилном вакцинисању?
Распитај се, прогуглај и онда укључи мозак и пробај да изведеш закључак, зашто присилна (законом обавезна)?
Да закључим. Према твом писању, слободно могу рећи, ти мислиш да нешто знаш а стара мудрост каже да од оних који не знају, гори су само они који мисле да знају!
Слободно веруј у све што желиш али уздржи се од писања јер оно нема било каквог смисла. Просто речено, гомила небулоза без валидних аргумената.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
E moj Stvarnoslap, ti si ocigledno od djavola, jer biblija uci da Gospod stoji pored pravednika i izbavlja ga od nevolje, a ti Boga nazivas lazovom.

Evo sta kaze mudri Solomon nadahnut Bozjim Duhom "PRAVEDNIK SE IZBAVLJA IZ NEVOLJE, A BEZBOZNIK ZAUZIMA MESTO NEGOVO" ( price Solomunove 11. 8 - 9 ).

Ja sam licno oko 2000 godine doziveo iskustvo isceljenja od bolesti bruha ili kile zbog koje sam imao velike bolove, a predhodno mi se Gospod objavio u nocnom vidjenju, a potom i nakon isceljenja na javi u jednom parku - progovorivsi mi glasom da me je on iscelio, i da ce me isceljivati i od drugih bolesti. Takodje, moja majka je bila isceljena na moju molitvu, i u trenutku kada sam se molio izgovorio sam reci "MOLIM TE GOSPODE USLISI ME" on mi je glasom rekao "VEC SAM TE USLISIO"
Kada sam sutradan otisao u bolnicu moja majka je bila potpuno zdrava, i ako predodnih casova nije mogla da stane na noge zbog sloga i bila je u teskom stanju.

Tako da ti Stvarnoslap nemas blage veze sa biblijom, a ponajmanje sa bilo kakvom verom i verskim iskustvom.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Не знам ни ја ко си ти, али то нема везе са написаним!
Бркаш појмове! Под један, не мешај Бога у прљаве работе дубоке државе и сатаниних слугу. Онај, кога истина интересује, зна о чему пишем. Ако теби није јасно, потражи на yt филм "Пад кабале" као и коментаре виђених лекара епидемиолога, па када све то одгледаш, можда ћеш схватити да мешање Бога са овим нема никаквог смисла, сем што покушаваш јавно да износиш неке твоје закључке засноване на слепом веровању у пропаганду!
Што се тиче маски, оне не штите од вируса!
Pogledajte prilog 133946
У међувремену, ово упозорење је уклоњено, а ти сам донеси закључак зашто! Joш једна интересантна информација, у јулу је министар Лончар изјавио:
"MINISTAR zdravlja Zlatibor Lončar rekao je danas da u Srbiji nije bilo obdukcije kovid pacijenata.

Lončar je, na konferenciji za štampu Kriznog štava, upitan da prokomentariše pisanje medija o navodnim obdukciji preminulih od kovida i pitanje da li je bilo obdukcije u svrhu istraživanja, naglasio da odgovorno može da tvrdi da toga nije bilo u Srbiji.
Lončar je podsetio da je stav SZO i svih da ne smeju da se rade obdukcije kod kovbid pozitvnih pacijenata“ i kazao da od dekana Medicinskog fakulteta ima potvrdu da obdukcije nisu rađene na Instituut za patologiju, kao i od direktora Sudske medicije da ni kod njih nije bilo obdukcija, a to su, rekao je dve institucije kod kojih se inače rade obdukcije.
-Ne znam da li su jedna, dve ili tri zemlje u celom svetu rekla da su radile obdukcije, ali uz opremu za podvodno ronjenje zbog rizika od zaraze. U Srbiji to nije rađeno. I to nije neka stvar koja je mogla da se uradi a da se ne zna. Mi poštujemo preporuke SZO- naglasio je Lončar."
Извор
И до дана данашњег, тешко је наћи извештај аутопсије о узроку смрти пацијената. Зато сам ти и упутио питање, да ли ти имаш извештај аутопсије о узроку смрти Митрополита Амфилохија или само преносиш извештаје пропаганде?
Што се тиче твојих, наивних, питања о сукобу полиције и народа, прво се позабави уставом сваке земље, у којима су се догодили протести, и види да ли је уставом дозвољено да се ускраћује слобода народу, почев од кретања до слободе избора. Народ се бори за своја законска права!
Да ли знаш, да Кризни штаб, који је донео меру о карантину (забрани кретања народа) нема легитимитет? Сигурно да не знаш као што и не капираш о чему ја то пишем?! Исто је или слично и у другим земљама. Народ има право да изађе на улице и изрази своје негодовање против такве диктатуре! Вероватно ниси чуо да се у Србији спрема закон о присилном вакцинисању?
Распитај се, прогуглај и онда укључи мозак и пробај да изведеш закључак, зашто присилна (законом обавезна)?
Да закључим. Према твом писању, слободно могу рећи, ти мислиш да нешто знаш а стара мудрост каже да од оних који не знају, гори су само они који мисле да знају!
Слободно веруј у све што желиш али уздржи се од писања јер оно нема било каквог смисла. Просто речено, гомила небулоза без валидних аргумената.
Najkrace receno ti brkas babe i zabe.
Ovo je religijski forum,i kako vernici treba da gledaju na drzavne odluke o uvodjenju preventivnih zastitnih mera.
Dela apostoslka 5:29 A Petar i apostoli odgovarajuću rekoše: Većma se treba Bogu pokoravati negoli ljudima.
U skladu sa ovim stihom sve dok naredbe vlasti ne budu protiv Bozje naredbe,hriscani treba da postuju drzavne vlasti.
Konkretno vlast ili drzava zahteva da se plati porez,platicemo porez.
Ako vlast trazi da nosimo zastitne maske,nosicemo zastitne maske.
Ako vlast trazi da ratujemo i ubijemo nekoga,necemo da ih poslusamo i slicno,pa makar nas i mucili i ubili.
Ako neko potstice pobunu protiv vlasti,mi kao hriscani necemo u tome da ucestvujemo.
Da li mislis da toga nije bilo u vreme Isusa i njegovih apostola?
Mislis li da ga nisu pozivali u rat protiv Rimljana da ih oslobodi???
A ovde bi takvi kao ti da se napravi gradjanski rat i to samo zbog nenosenja zastitnih maski???
Sutra ce takvi kao ti da kukaju i na vakcinu protiv kovida 19???
A imas li ti i ti tvoji mentori neko bolje zastitno sredstvo protiv kovida 19 od zastitnih maski???
Oh,da ,ja zaboravio..ti si od onih koji ne veruje da je kovid19 virus i da je sada u svetu pandemija i da se ljudi razboljevaju od gripa,upale pluca i slicno,ali nikako ne od kovida19,izvini...
A obdukcija kao nigde nije radjena?
Jel svaki umrli treba ide na obdukciju???
Jel nikome nisu snimali pluca ,pregledali,krv,mokracu itd???
Jesu li ovi svetski lekari ludi??? Dolaze im na hiljade ljudi u nevolji,popunise sve krevete po bolnicama...i ko je tu lud???dal su ludi lekari ili bolesnici?,jel se svi oni foliraju???
I sta im je cilj???
Da isfinansiraju Bil Gejtsa,ili Dzordza Sorosa da budu jos bogatiji,da zarade na vakcini???
Jesi li se ti vakcinisao protiv velikih boginja sedamdesetih godina???
Mozda je za tebe i to bilo smesno i izmisljeno???
Mozda je za tebe smesno i sto su tolko ljudi ubijeni u XX veku,da je to samo lagarija,i da se to nikada nije desilo???
Medecinske izvestaje slusaj od ovlascenih zdravstevnih institucija ,a ne od nadrilekara.
Nadalje da nije covida19,bila bi neka druga ili treca bolest,sasvim nebitno.
Starost je takodje bolest ,tako da razmisli pa daj savet kako da se starost i smrt pobedi,pa se onda javi.,ili pitaj.

I tvoj recept je???
Nemojte nositi zastitne maske ,one ubijaju,prenose viruse???
Hoces li to reci i doktorima koji vrse operacije???
Nemojte da nosite maske jer ce te sigurno zarazit pacijente???
Ma nemojte nositi ni zastitne rukavice,ma virusi ne postoje???
Sta zelis ovde na religisjkom forumu?
Da povedes narod na ustanak,da krenu molotovljevim koktelima na policiju i zdravstvene ustanove???zarad ukidanja slobode kretanja u odredjeno vreme???

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.717
Najkrace receno ti brkas babe i zabe.
Ovo je religijski forum,i kako vernici treba da gledaju na drzavne odluke o uvodjenju preventivnih zastitnih mera.
Dela apostoslka 5:29 A Petar i apostoli odgovarajuću rekoše: Većma se treba Bogu pokoravati negoli ljudima.
U skladu sa ovim stihom sve dok naredbe vlasti ne budu protiv Bozje naredbe,hriscani treba da postuju drzavne vlasti.
Konkretno vlast ili drzava zahteva da se plati porez,platicemo porez.
Ako vlast trazi da nosimo zastitne maske,nosicemo zastitne maske.
Ako vlast trazi da ratujemo i ubijemo nekoga,necemo da ih poslusamo i slicno,pa makar nas i mucili i ubili.
Ako neko potstice pobunu protiv vlasti,mi kao hriscani necemo u tome da ucestvujemo.
Da li mislis da toga nije bilo u vreme Isusa i njegovih apostola?
Mislis li da ga nisu pozivali u rat protiv Rimljana da ih oslobodi???
A ovde bi takvi kao ti da se napravi gradjanski rat i to samo zbog nenosenja zastitnih maski???
Sutra ce takvi kao ti da kukaju i na vakcinu protiv kovida 19???
A imas li ti i ti tvoji mentori neko bolje zastitno sredstvo protiv kovida 19 od zastitnih maski???
Oh,da ,ja zaboravio..ti si od onih koji ne veruje da je kovid19 virus i da je sada u svetu pandemija i da se ljudi razboljevaju od gripa,upale pluca i slicno,ali nikako ne od kovida19,izvini...
A obdukcija kao nigde nije radjena?
Jel svaki umrli treba ide na obdukciju???
Jel nikome nisu snimali pluca ,pregledali,krv,mokracu itd???
Jesu li ovi svetski lekari ludi??? Dolaze im na hiljade ljudi u nevolji,popunise sve krevete po bolnicama...i ko je tu lud???dal su ludi lekari ili bolesnici?,jel se svi oni foliraju???
I sta im je cilj???
Da isfinansiraju Bil Gejtsa,ili Dzordza Sorosa da budu jos bogatiji,da zarade na vakcini???
Jesi li se ti vakcinisao protiv velikih boginja sedamdesetih godina???
Mozda je za tebe i to bilo smesno i izmisljeno???
Mozda je za tebe smesno i sto su tolko ljudi ubijeni u XX veku,da je to samo lagarija,i da se to nikada nije desilo???
Medecinske izvestaje slusaj od ovlascenih zdravstevnih institucija ,a ne od nadrilekara.
Nadalje da nije covida19,bila bi neka druga ili treca bolest,sasvim nebitno.
Starost je takodje bolest ,tako da razmisli pa daj savet kako da se starost i smrt pobedi,pa se onda javi.,ili pitaj.

I tvoj recept je???
Nemojte nositi zastitne maske ,one ubijaju,prenose viruse???
Hoces li to reci i doktorima koji vrse operacije???
Nemojte da nosite maske jer ce te sigurno zarazit pacijente???
Ma nemojte nositi ni zastitne rukavice,ma virusi ne postoje???
Sta zelis ovde na religisjkom forumu?
Da povedes narod na ustanak,da krenu molotovljevim koktelima na policiju i zdravstvene ustanove???zarad ukidanja slobode kretanja u odredjeno vreme???
LUDWIG+LCEE20023.JPG
Ево, поклањам ти ову гарнитуру да лупаш по њој!

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.717
a ja tebi saljem izvestaj o covidu 19 za Srbiju i za svet
Covid19Srbija
covid svet
Прво ми дај оно што сам ти тражио, а то се зове ДОКАЗ, у виду урађене обдукције Митрополита Амфилохија и у којој јасно пише да је узрок смрти ковид. Можеш, с обзиром да знаш, да приложиш и број урађених обдукција од укупног броја умрлих за чију је смрт као узрок написан ковид.
Ово што качиш, окачи у тоалет, за друго и није.
Како је лако манипулисати да људима твог менталног склопа. У науци се то назива ефекат стада.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Прво ми дај оно што сам ти тражио, а то се зове ДОКАЗ, у виду урађене обдукције Митрополита Амфилохија и у којој јасно пише да је узрок смрти ковид. Можеш, с обзиром да знаш, да приложиш и број урађених обдукција од укупног броја умрлих за чију је смрт као узрок написан ковид.
Ово што качиш, окачи у тоалет, за друго и није.
Како је лако манипулисати да људима твог менталног слопа. У нави се то назива ефекат стада.
Obdukcija se radi ili na zahtev porodice,policijske istrage ili zdravstvene inspekcije i zbog tvoje naredbe.
Citao sam izvestaje uradjenih obdukcija,van Srbije ,da je smrt nastala zbog zgrusavanje krvi ili tromboze,a to je naucni,doktorski dokaz da je pacijent umro od covida19,uz dodatne promene na plucima i drugim organima.
Dakle covid19 nije grip,i on nema veze sa gripom,jer napada i pluca i bubrege itd,i u krajnjim stadijumima izaziva trombozu i smrt,
Naravno smrtnost je oko 5 %,i oko 80% populacije biva bez simptoma bolesti.
Da bi se zastitilo 20 % populacije preporuka je nosenje zastitnih maski.
Virus jos nije podivljao,jer je smrtnost oko 5%,ali postoji razlog za uzbunu zbog mogucih mutacija i povecanja % smrtnosti .Takodje zbog ogromne preopterecenosti zdravstvenog sistema,bolnice se pune,i neki pacijenti se uskoro mogu naci pod satorima,a za dalje cemo videti. To najbolje znaju zdravstveni radnici koji najvise apeluju na nosenje zastitnih maski,i nosenje istih jeste najlaksi nacin da se solidarisemo sa njima i da im pomognemo.
Sve suprotno je zlobno i neodgovorno,slucaj za inspekciju i policiju koja je izuzetno blaga i mlaka prema takvim osobama koje sire dezinformacije bilo svesne bilo nesvesne.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag