Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Diljem svijeta proteklog su tjedna bili masovni prosvjedi protiv medicinske tiranije i putovnica za cjepivo protiv COVID -a, ali korporativni mediji o tome ne izvještavaju.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Od koga Mire, da izgubi? :). Mada ne volim mnogo politiku, ali znam da sadašnja opozicija nema ni ič snage da porazi Vučića.

Tako da propusnice i da uvede nema šanse da izgubi na tome. Jedino da zarati sa Nato-om pa i tada bi opet pobedio. Nema šanse Mire.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Od koga Mire, da izgubi? :). Mada ne volim mnogo politiku, ali znam da sadašnja opozicija nema ni ič snage da porazi Vučića.

Tako da propusnice i da uvede nema šanse da izgubi na tome. Jedino da zarati sa Nato-om pa i tada bi opet pobedio. Nema šanse Mire.

Nesto mnogo volis Vucica. Veruj mi, iako deluje da nema alternativu, niko nije nezamenljiv..

A to sto se on hvali ekonomskim uspehom, je nerealno, neko tu upumpava novac, jer ne moze se stabilnost graditi na razrusenoj ekonomiji. Par firmi otvorenih tokom citavih ovih godina ne moze garantovati ekonomski rast.

Znaci nesto tu ogromno smrdi, verovatno je rec o dogovoru, jednom recju prodao nas je.. Vi nama ekonomiju i pare, a mi cemo raditi kako vi kazete.. Sigurno je to vezano i za vakcine i kosovo.. Platili su nam da cutimo, a on je inace jako dobar manipulator, medijski moze da ubedi narod u sta god hoces! Nije se dzabe ranije bavio medijima i bio ministar tog resora. On svakog novinara zna po imenu, sta mislis odakle?

Ako ostane na vlasti, cinjenica je da ce nama ekonomski biti sve bolje i bolje. A bas zato su se svi udruzili sa njim.

Ovi sto glume opoziciju su cirkusanti, i vrlo moguce placeni da stvaraju otpor, da se glupiraju i ispadaju smesni, da bi on ostao na vlasti.. Mislis da su stvarno toliko glupi da prave sebe budalama? Nikako! Rade to za pare!

Sto se tice vakcine, on ne sme da uvede propusnice zbog izbora, boji se gneva gradjana i da ce izgubiti vlast.. Jedini strah je gnev gradjana, on drugih neprijatelja nema! Zato moze da radi sta god hoce, poseduje apsolutnu vlast..

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Četvrtog rajha...

Dugina internacionala, špricevi u vidu svastike (prinudna vakcinacija za naše "dobro") koja izlazi iz heksagrama (najveći broj podržavalaca svega navedenog su jevreji (šo nacinalno, što jer bi tako da budu jevreji)

Znam, nego nisam je nigde do sad video :)

Zar vama opet ne smrdi sto je najveci procenat vakcinisanih u svetu bas Izrael?

Ako negde ustane antihrist, ako neko prvi nametne zig (mislim fizicki), bice to jevreji! Oni su ionako Hrista izdali!

I ko nama u Srbiji vodi epidemiolosku situaciju - Kon - Jevrej! Zato smo po broju vakcinisanih tu odmah iza Izraela..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ovi sto glume opoziciju su cirkusanti, i vrlo moguce placeni da stvaraju otpor, da se glupiraju i ispadaju smesni, da bi on ostao na vlasti..

To ti kažem. Nemaju oni kapacitet a i razjedinjeni su...nemaju šansu.

Sto se tice vakcine, on ne sme da uvede propusnice zbog izbora, boji se gneva gradjana i da ce izgubiti vlast..

Veruj mi da ne bi izgubio ni za mnogo veće "grehe" a kamoli za to. Nema tu voljenja i nevoljenja..samo činjenice. Najjači je lider na Balkanu i šire. A ne zato što ga volim jer imam drugačije političko opredeljenje nego što su to činjenice. Svidele nam se ili ne.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag