Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Ne radi se o naselju nego o covid bolnici..tu dolaze iz svih delova grada pa i Srbijie. To je jedna od najopremljenijih bolnica za ovakve slučajeve.
Upravo to sam i rekao da "DOLAZE IZ SUSEDNIH DELOVA SRBIJE U TU BOLNICU"! Trpaju ih sve tamo! Zato su takva generalizovanja i statistike netacne!
Pogotovo dovodi u sumnju sto je rec o Zemunu - Batajnici koje je rodno mesto Vucica, a njega jedino potenicraju u medijima! On ima veliki uticaj tamo, cak i "vitamine" je delio koji su proizvedeni u Zemunu!
Sta je sa ostalim bolnicama po beogradu!
Ako hoce da dokazu da je na nivou grada Beograda vise obolelih nevakcinkisanih, ne mogu to da urade, jer u toj bolnici nisu samo Beogradjani!
Znaci, pravite laznu sliku, bavite se medijskim manipulacijama!
Treba da vas je sramota zbog toga!
A najvise tebe, jer se ovamo pravis i pozivas na 9. zapovest "NE LAZI!"
Hahaha...smešan si.
Smesan si ti, zapravo je sramota sta pises!
Što izokrećeš podatke? Ko priča o opštini..ne leče se tu samo sa opštine Batajnica.
A sta sam ja rekao?
Kako ti mozes da bacas ljude iz drugih delova srbije u jednu Beogradsku bolnicu, i onda tekst formulises tako da tvrdis kako "u Beogradu ne oboljevaju vakcinisani"? Pa to je smisao teksta koji si ti postavio da dokaze kako "u Beogradu ne obolevaju vakcinisani"!
Ta statistika je samim tim lazna!
Doveo si obolele iz svih drugih delova Srbije, koji imaju mali broj vakcinisanih u svojim opstinama, selima, pa si samim tim napunio bolnicu sa nevakcinisanima!
I sad tvrdis kako su "svi u bolnici nevakcinisani"! Pa normalno da jesu!
Ako hoces da dobijes tacne podatke za Beograd, onda uzmes prosek vakcinisanih u Beogradu (a on je najveci) preko 50%, pa onda pogledas koliko je obolelih Beogradjana samo, u svim bolnicama po gradu, i oduzmes one koji su dosli sa strane na lecenje iz drugih gradova!
Tada imas tacan rezultat i znas koliki je procenat oboljevnja koje grupe!
A oni to ne rade, zato jer MANIPULISU!
Vala ja još više.
Tebi je vakcina sprzila mozak pa ne razmisljas, ili je nesto drugo u pitanju!
Kazem, to sto ti pises i sto tvoji mediji navode kao dokaz je BOLEST! To samo malouman moze da poveruje!
Znaci i baba moja moze biti FACT ČEKER! Kad ona kaze da video ne valja, Facebook to odmah uklanja!
Poslednja izmena: