- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
edan primer - vi ne smete dobrovoljno da dajete krv nevakcinisanima..
Netačno. Sme da se daje krv. Opet dezinformacije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
edan primer - vi ne smete dobrovoljno da dajete krv nevakcinisanima..
Ja samo znam da je 6 > 1.
A znanstvena studija Izraelskih stručnjaka kaže: Ljudi preboljeli COVID-19 imaju šest puta jači imunitet od cijepljenih.
Mogli bi smo o ovom virusu do kraja vremena iznositi svoja mišljenja, no nitko od nas se ne bi ni približio suštini.
A suština je u tome da mi bogovi nismo, te da mi nemamo moć
Umjesto da se nas ova pandemija povuče ka obraćenju, mi se razdvajamo, dopuštamo sinovima pogibli, sinovima sotone da se iživljavaju nad nama koristeći primarni strah, strah od smrti
Nema pružanja mira, nema zagrljaja prijatelja, osobe čiji bi smo osmijeh htjeli vidjeti (a znamo da je tu) sakrivaju svoje lice brnjicama kada nas koji te brnjice ne nosimo na otvorenom vide, u crkvi sedimo s brnjicama, i što je možda najgore ludilu koje nam židovi i židovi koji to nisu nameću, ne vidi se kraja.
Netačno. Sme da se daje krv. Opet dezinformacije
To je već neozbiljno. . Nere pružiti ruku..haha...dobro. Misli kako hoćeš, ali takav stav je totalno sulud koji oni iznose. A prihvatiti takav stav kao normalan takođe nije u redu. Ali dobro.
Sta hoces? Pa to su vase mere, vasa zabrana kontakata!
Evo 12 najvecih mentora antivaskera cije lazi cine 75% svih objavljenih lazi.
Samo nastavite da slusate njihove lagarije
Лажне вести у рукама 12 људи – како и зашто нису протерани са мрежа
Више од 65 одсто свих лажних вести, злонамерних, нетачних, о коронавирусу и вакцинама против ковида измислило је само 12 људи – дезинформацијско туце. Како препознати лажне вести, зашто се објаве бришу, а налози најчешће не суспендују, објашњава Ана Мирковић из Института за дигиталне комуникације.www.rts.rs
Niko ne sprovdi meru zabrane rukovanja. Ona potiče od vas.
Rukovanje..nigde čuo. Izmišljaš kada nemaš šta napisati protiv.Pa ko leba ti uvodi ove mere i ko zabranjuje blizak kontakt, rukovanje, ljubljenje, ko zapoveda distancu?
Rukovanje..nigde čuo. Izmišljaš kada nemaš šta napisati protiv.
Samo mi pokaži gde je neko zabranio rukovanje?